Jobbet Servicetekniker / Tekniker / Installatör till Transtema Network Services har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker / Tekniker / Installatör till Transtema Network Services publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du en tekniskt lagd person som tycker om att arbeta praktiskt? Lockas du av möjligheten att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll på ett företag i framfart.

Om företaget

Transtema Network Services är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör. Till siten i Linköping som idag består av drygt 45 medarbetare söker de nu ytterligare personer med kompetens inom teknik.

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker arbetar du i datacentermiljö med hårdvaruinstallation, driftsättning, förvaltning och felsökning gentemot Transtemas kund. Arbetet är såväl praktiskt som administrativt där din vardag är väldigt varierande. Dina ansvarsområden rör bland annat installation av hårdvara samt driftsättning genom data-, kraft- och fiberkablage. Du arbetar med ärendehantering och ritningar för att sedan dokumentera gjord installation. Andra ansvarsområden är också underhåll och felsökning. I rollen erbjuds du en gedigen introduktion. Du utgår från siten i Linköping och kommer att tillhöra ett team med en ledande installatör.

Formella krav

• Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom el, tele, teknik eller nätverk • Du har arbetslivserfarenhet, meriterande med erfarenhet inom roller från teknik, nätverk, fiber eller liknande • Du har ett gediget teknikintresse • Kunskaper i engelska då arbetsordrarna är på engelska • Meriterande med ESA 14, heta arbeten samt truck- och traverskort För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd, vidare passar rollen dig som är nyfiken på telekom, IT och ser din framtida karriär inom området. Vi tror att du motiveras av att göra ett bra arbete och att vara noggrann då det är viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där ni samarbetar för att leverera lösningar. Arbetet kommer ge dig stor frihet vilket också kommer att innebära att du ansvarar för din egna utveckling.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Transtema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Servicetekniker, installatör, tekniker, fiber, projektledare, it, nätverk, router, switch, serverhall, datacenter, hårdvara

Referens

2388901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till