Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker / Resande Servicetekniker till Densiq jobb i Göteborg på Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker / Resande Servicetekniker till Densiq på Needo Recruitment

Servicetekniker / Resande Servicetekniker till Densiq

Needo Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Servicetekniker / Resande Servicetekniker till Densiq.

Om Densiq
Densiq grundades 1918 av ingenjörer med bakgrund inom varvsindustrin och var initialt en lokal leverantör av tätningslösningar - Mycket har hänt sedan dess!

Idag är Densiq en av Nordens ledande aktörer och leverantörer av helhetslösningar inom tätningsteknik med fokus på processindustrin och deras underleverantörer. De erbjuder tillsammans med sina kunniga medarbetare marknadens starkaste utbud och tjänster inom teknisk konsultation och service. De går starka på marknaden och växer både organiskt och genom bolagsförvärv och behöver nu stärka upp teamet i Göteborg med en Servicetekniker.

I rollen som Servicetekniker 
Som Resande Servicetekniker ansvarar du för Service och Underhåll hos Densiq kunder inom Processindustrin, vilket innefattar kunder inom petrokemi-, energi- och pappers och massaindustrin.

När du börjar kommer du få en gedigen upplärning både genom att du går bredvid befintliga tekniker samt ett batteri av interna och externa utbildningar. Du kommer till ett team med Servicetekniker med bra gemenskap och mycket erfarenhet där stöd och erfarenhet aldrig är längre än ett telefonsamtal bort i en roll där du nästan dagligen ställs inför nya utmaningar.

Det är roll som ställer krav på god fysik där du kommer arbeta med läcktätning under drift, mobil- och skärande bearbetning samt svarvning, fräsning och linjeborrning. Utöver det kommer du ansvara för mätning både med manuella instrument och laser. Efter utförd service ansvarar du också för avrapportering i form av tidrapport, materialåtgång och skapa underlag för fakturering. Densiq har ett stort säkerhets tänk och bra utrustning för alla sina medarbetare.
Det är ofta affärskritiskt för kunderna att servicen genomförs så snart som möjligt vilket ställer krav på att medarbetaren är ansvarstagande och flexibel och arbetar tills uppgiften är löst, vilket kan innebära kvällar och helger. Dina uppdrag ligger primärt inom Sveriges gränser men resor i Norden kan förekomma där resorna framför allt sker med din servicebil då du har med dig mycket specialutrustning och verktyg. I rollen förväntas du också vara lyhörd och intresserad av kunden och vid möjlighet identifiera nya affärsmöjligheter i andra servicebehov hos kunderna.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

  • Läcktätning under drift
  • Mobil/Skärandebearbetning
  • Svarvning, fräsning och Linjeborrning
  • Mätning

Dina kvalifikationer
Du har sannolikt en bakgrund inom industrin inom Underhåll, Service eller som Mekaniker där du är van att arbeta med olika tekniska och mekaniska utmaningar gärna i kombination att du arbetat mot en kund. Alternativt kan du ha en teknisk bakgrund inom andra hantverksyrken men har ett starkt driv och vilja att lära dig något nytt!

För att passa i rollen är det viktigt att du har

  • Möjlighet att resa i jobbet
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet från arbete som ställt krav på dina tekniska och händiga förmågor
  • Svenska + Engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen tror vi att du triggas av att ha problemlösning som en del av ditt vardagliga arbete agerar lösningsorienterat när du ställs inför nya utmaningar. Som person trivs du i en självständigroll med mycket eget ansvar där din drivkraft är att göra kunden så nöjd som möjligt vilket gör att du sannolikt trivs i dialogen med dina kunder. Utöver det ställer rollen krav på en personlig flexibilitet både sett till resande och timmar vilket vi tror att du är medveten om när du söker!

Vad erbjuder Densiq dig? 
Hos Densiq får du i rollen som Servicetekniker en stor frihet under ansvar och variation i dina uppdrag. Det finns också en stor möjlighet till personlig och hantverksmässig utveckling inom yrket där du har en stor kunskapsbank hos dina kollegor som är experter på det de gör. Vidare kommer du till ett företag som idag har en marknadsledande position i branschen och som ämnar befästa dem under de kommande åren!

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering 
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Servicetekniker till Densiq intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 

Rekommenderade jobb

Servicetekniker / Resande Servicetekniker till Densiq
Needo Recruitment Göteborg Heltid
Automationstekniker
Texo AB Älmhult Heltidsanställd
Servicetekniker med kunskap inom El sökes till ledande bolag i Jönköping
StudentConsulting Jönköping Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66054