Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker / Montör / Underhållsmontör jobb i Landskrona på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker / Montör / Underhållsmontör på Bravura

Servicetekniker / Montör / Underhållsmontör

Bravura Landskrona, Skåne län Heltid

Har du erfarenhet av att arbeta som servicetekniker och är tekniskt lagd samt tycker om att arbeta praktiskt? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är internationellt världsledande och har utvecklat en mycket flexibel produktportfölj med utrustning som kundanpassas utifrån specifika behov. Deras världsomspännande verksamhet har kompletta koncept för olika arter och klimatförhållanden. Du får mer information om företaget vid en intervju!

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med att montera maskiner på företaget i Landskrona för att sedan installera ute hos kunder. Du ska även läsa av el-scheman och utföra löpande kontroller i samband med maskintillverkning. Vidare ska du snabbt kunna lösa de problem som kan dyka upp så att inte produktionen står stilla. Du arbetar till en början tillsammans med en erfaren tekniker för att sedan utföra kundbesök på egen hand. Maskinerna kan vara allt från mindre storlek till cirka 70 meter höga. För vissa maskiner krävs mer teknisk erfarenhet där problemlösningsförmågan kommer att sättas på prov. Vidare är det viktigt att du registrerar arbetet du utför i företagets gemensamma affärssystem.

Du arbetar tillsammans med ett dedikerat team på 15 personer varav två arbetar inom tillverkning och resterande som tekniker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Några års arbetslivserfarenhet som servicetekniker och/eller montör
• Erfarenhet av hydraulik och el
• Kunskap att läsa av el-schema (meriterande)
• Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
• B-körkort

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. I rollen förväntas du ta stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter samt självständigt driva ditt arbete framåt och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägsningstid
Plats: Landskrona
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, tekniker, service, montör, mekaniker, elschema, el, underhåll, hydrualik, elektronik, mekanik, verkstad, maskiner, heltid, Landskrona, Skåne

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3524401