Jobbet Servicetekniker / Fälttekniker till Corob Scandinavia har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker / Fälttekniker till Corob Scandinavia publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Trivs du med kundkontakt och är du allmänt tekniskt intresserad? Bravura söker nu efter en person till Corob Scandinavia som satsar på sina anställda.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Corob Scandinavia.

Om företaget

Corob Scandinavia är en världsledande leverantör av färgbrytningsutrustning. De har huvudkontor i Italien, är etablerade i Norden sedan 1998 och arbetar med både försäljning och service av maskiner. Företaget har lokalt placerade tekniker och söker nu en ny medarbetare till deras verksamhet i Örebro.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker ansvarar du för installation, service och reparation av företagets produkter. Du hanterar även leverans och beställningar av reservdelar. Rollen innebär att du förfogar över en firmabil och utgår från din bostad, med full kontroll över hur du skall lägga upp dina arbetsveckor. Arbetet innefattar både planerad och akut service av produktsortimentet. Vidare arbetar du med kundkontakt över telefon och mail, där du informerar kunden om pågående arbete samt besvarar tekniska frågor. Som nyanställd får du en gedigen introduktion.

Formella krav

• Du har en avslutad gymnasieutbildning • Du har god datorvana, gärna med grundläggande kunskap inom både hårdvara och Windows operativsystem • Tekniskt intresse • Erfarenhet av arbete som servicetekniker är meriterande • B-körkort Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du trivs med frihet under ansvar får ofta höra att du är en pålitlig person. Du är engagerad och du är mån om att slutföra de arbetsuppgifter du påbörjat. Vidare trivs du i kontakt med nya människor och du har lätt för att anpassa dig utefter de förutsättningar som finns.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Örebro Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: servicetekniker, tekniker, färgbrytning, kompressorer, maskinunderhåll, underhåll, service, tekniker, windows, underhåll, underhållstekniker

Referens

2834401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till