Jobbet Servicetekniker / Fälttekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker / Fälttekniker publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Trivs du med kundkontakt och är du allmänt tekniskt intresserad? Bravura söker nu efter en person för kunds räkning för en tjänst som servicetekniker.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget. Företagets namn avslöjas längre in i processen.

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning en servicetekniker i norra Stockholm. Du kommer få reda på vilket företag det gäller, om senast under en intervju hos Bravura.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker ansvarar du för installation, service och reparation av företagets produkter. Du hanterar även leverans och beställningar av reservdelar. Rollen innebär att du förfogar över en firmabil och utgår från din bostad, med full kontroll över hur du skall lägga upp dina arbetsveckor. Arbetet innefattar både planerad och akut service av produktsortimentet. Vidare arbetar du med kundkontakt över telefon och mail, där du informerar kunden om pågående arbete samt besvarar tekniska frågor. Som nyanställd får du en gedigen introduktion.

Formella krav

• Du har en avslutad gymnasieutbildning • Du har god datorvana, gärna med grundläggande kunskap inom både hårdvara och Windows operativsystem • Tekniskt intresse • Erfarenhet av arbete som servicetekniker är meriterande • B-körkort Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du trivs med frihet under ansvar får ofta höra att du är en pålitlig person. Du är engagerad och du är mån om att slutföra de arbetsuppgifter du påbörjat. Vidare trivs du i kontakt med nya människor och du har lätt för att anpassa dig utefter de förutsättningar som finns.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Norra Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: servicetekniker, tekniker, färgbrytning, kompressorer, maskinunderhåll, underhåll, service, tekniker, windows, underhåll, underhållstekniker

Referens

2834501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till