Jobbet Servicetekniker / Fälttekniker / Onsite-tekniker till Gilbarco Veeder-Root har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker / Fälttekniker / Onsite-tekniker till Gilbarco Veeder-Root publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med frihet under ansvar och bygga ditt eget schema? Har du intresse för att arbeta praktiskt då du får skruva och felsöka? Hos Gilbarco erbjuds du en flexibel roll och möjligheten att utvecklas inom teknik och mekanik.

Om företaget

Gilbarco Veeder-Root är världsledande inom tanknings- och betalautomatsystem för drivmedelsanläggningar. De tillhandahåller och installerar tankapparatur, pumpar, säljsystem och övervakningssystem samt tar helhetsansvaret för service av dessa åt våra kunder. Gilbarco Veeder-Root är en del av Fortive-koncernen. I Norden är de cirka 300 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Gilbarco är din vardag varierad. Generellt startar dagen med att du själv lägger upp ditt schema utifrån de ”tickets” som har kommit in under morgonen från supportcentralen. Utifrån din upplagda rutt åker du ut och fel avhjälper de problem som behöver hanteras. Det kan vara problem med drivmedelspumpar, betalterminaler, kassasystem och övrig utrustning på bensinstationer. Du servrar ytterligare teknik på bensinstationerna såsom installationer av diverse utrustning, administration av bensinpumpar och reparation av trafikskadad utrustning. Detta innebär att du under majoriteten av tiden är ute hos kund och löpande informerar den och kollegor om status för det arbetet du utför på stationen. I och med att du arbetar på bensinstationer är det diverse säkerhetsklassificeringar som du behöver ta i beaktning. Hydraulik, elektronik, mekanik och teknik är en del av din vardag och du trivs i en spännande miljö. Efter dagen avrapporterar du till den ”ticket” som kom in och administrerar i företagets ärendehanteringssystem att jobbet är avklarat.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning, med fördel inom elektronik/teknik/mekanik • Erfarenhet av roller såsom bilmekaniker, elektriker, servicetekniker eller installatör • Grundläggande kunskaper inom el, mekanik, hydraulik och felsökning • B-körkort • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna process. Med tanke på att vi inte har något krav på erfarenhet ser vi att du är en person som ser detta som ditt nästa spännande steg i karriären. Du drivs och motiveras av de arbetsuppgifterna som beskrivs och du är intresserad av teknik och mekanik. Förutom ditt brinnande intresse är du även en person som är flexibel och självgående. Eftersom du behöver handskas med viss försiktighet kring utrustningen är det viktigt att du är noggrann och lösningsorienterad. Slutligen är du företagsam och trivs i en miljö med frihet under ansvar.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Gilbarco. Start: Enligt överenskommelse Plats: Norrort, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Servicetekniker, fälttekniker, tekniker, service, onsite-tekniker, elektronik, hydraulik, betalningsstationer, bensinstationer, mekanik, teknik, onsite-support, tickets, ärendehanteringssystem, tekniker,

Referens

2455301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till