Jobbet Servicetekniker / fälttekniker / maskintekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker / fälttekniker / maskintekniker publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta praktiskt? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Biocare.

Om företaget

Företaget arbetar med försäljning och service av mobila maskiner. De är specialiserade på krossmaskiner, sorteringsverk och utrustning för återvinning. Bland företagets kunder återfinns bland annat mineralutvinningsföretag, markentreprenörer och återvinningsföretag. Företaget har funnits sedan 2001 där fyra personer idag arbetar med en kultur som präglas av frihet under ansvar där alla jobbar mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker driver du arbetet för alla serviceärenden. Du kommer att göra översiktbedömningar vid serviceärenden för kundernas maskiner samt utföra felsökning, service, reparationer och underhåll. Vid garantiärenden har du kontakt med leverantörer för rådgivning och ansökan om ersättning. Du sköter även dokumentation av kundärenden. Kontoret finns i Linköping och du kommer att utgå från hemmet för att främst arbeta mot anläggningar och kunder i Stockholmsregionen. Rollen innehåller resor med cirka 30 hotellnätter per år. Du kommer att få en gedigen introduktion till företagets maskiner och verksamhet.

Formella krav

• Praktisk bakgrund som servicetekniker, fordonstekniker, montör eller elektriker • Erfarenhet från arbete med el, elektronik, mekanik och/eller hydraulik • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift • B-körkort • Meriterande med erfarenhet av arbete inom tunga maskiner och/eller tunga fordon Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösare och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och det är viktigt för dig att sätta kunden i fokus för att göra denne nöjd. Vidare förväntas du att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt genom din förmåga att strukturera och prioritera rätt saker.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Fast lön, enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: servicetekniker, tekniker, underhållstekniker, underhållsmekaniker, teknikansvarig, serviceansvarig, service, ansvarig, ledare, montör, arbetsledare, mekaniker, felsökning, underhåll, hundralik, elektronik, mekanik, verkstad, verkstadschef, eftermarknad, maskiner, entreprenad, fordon, heltid, Stockholm

Referens

2829201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till