Jobbet Servicetekniker / elektronik / till Atlas Copco i Uppsala kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker / elektronik / till Atlas Copco i Uppsala kommun publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du teknikintresserad och vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Har du erfarenhet inom servicebranschen och vill arbeta i ett väletablerat bolag med fokus på kundsamarbeten? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Atlas Copco är ett globalt industriföretag med huvudkontor i Stockholm. De har 39 000 medarbetare och kunder i mer än 180 länder. Deras industriella idéer hjälper kunder att växa och driva samhället framåt. Det är deras bidrag till en bättre morgondag. Företag och organisationer i hela världen förlitar sig på Atlas Copcos kompetenser inom kompressorer, vakuum-utrustningar, generatorer, pumpar, industriverktyg och monteringssystem. Dersa uppdrag är att uppnå hållbar, lönsam tillväxt. Det handlar om ett långsiktigt perspektiv vid utveckling av produkter och service som hjälper kunderna att bidra till samhällsutvecklingen och uppnå sina hållbarhetsmål. Det handlar också om att minimera miljöpåverkan och om att säkerställa att medarbetarna är trygga och friska och att företaget är resurseffektivt. Det innebär att växa på ett sätt som är etiskt, genom att respektera och främja mänskliga rättigheter med nolltolerans mot korruption genom hela värdekedjan.

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du som resande tekniker där du utgår hemifrån och rapporterar till din servicechef. I arbetsuppgifterna ingår installation, underhåll, renovering och felsökning av främst tryckluftskompressorer. Storleken på maskinerna varierar från små standardkompressorer på mindre verkstäder och sjukhus till specialbyggda kompressorer för processindustrin, pappersbruk och stålverk. Du planerar dina dagar och uppdrag själv utifrån de ordrar som kommer in, samt ansvarar för att förse dig med information och instruktioner via din dator. Som Servicetekniker tillhör du ett team på åtta personer som finns i Region Stockholm där även Uppsala kommun och Gotland ingår. Vi ser fördelar med att du är placerad i Knutby alternativt i/omkring Gimo, Norrtälje eller Hallstavik.

Formella krav

• Erfarenhet av liknande roll inom el, elektronik, mekanik eller motsvarande • Erfarenhet som servicetekniker är meriterande • Svenska och engelska i både tal och skrift • Datorvana • B-körkort • BE-körkort är meriterande • Kyllicens är meriterande Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och vill arbeta i en roll där du har stort eget ansvar. För att på bästa sätt kunna hantera akuta och brådskande ärenden är du flexibel och innehar förmågan att kunna omprioritera din tid med kort varsel. Du trivs med att arbeta självständigt samt planera och driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person som lägger fokus på att utveckla befintliga och nya kundsamarbeten.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Uppsala kommun Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Servicetekniker / elektronik / till Atlas Copco i Uppsala kommun Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Servicetekniker / elektronik / till Atlas Copco i Uppsala kommun eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2871001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till