Jobbet Servicetekniker - Folkpool, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker - Folkpool, Stockholm publicerad av Retail Knowledge

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Servicetekniker spabad- och pool – Folkpool, Stockholm

Folkpool fortsätter att expandera och söker nu 8 st servicetekniker till sin satsning i Stockholm. Är du en person som är teknisk kunnig och har en god social förmåga? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen att få vara med på Folkpools fortsatta resa framåt!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att utgå från din basenhet på morgnarna (antingen Kungens Kurva eller Upplands Väsby) där står även företagets bilar som du använder i tjänsten. Uppgifterna kommer att vara varierande och ingen dag är den andra lik. Ca: en dag i veckan kommer du att jobba administrativt inne på kontoret, de andra dagarna är du ute och servar och träffar våra fantastiska kunder. Du är stationerad på någon av våra serviceavdelningar, antingen i Norra eller Södra Stockholm. Tjänsteresor förekommer ibland. Våra arbetstider är måndag till fredag, ibland förekommer övertid samt helgarbete.

Du representerar Folkpool och företagets produkter som ska ge våra kunder en lång och bekymmersfri badupplevelse. Detta ger vi genom att ha en hög kvalitet på våra produkter och på supporten. Som en i teamet kommer du i första hand arbeta med teknisk support på våra spabad och pooler mot konsument. Folkpools uppgift är att erbjuda ett komplett produktsortiment för etableringar av pooler och spabad, samt serva befintliga och nya anläggningar. Folkpools verksamhet bygger på långsiktighet och ansvarstagande.

Vi söker dig som är en noggrann, tekniskt kunnig problemlösare och tycker om kundkontakter. För oss är det viktigt att du tycker om att skapa långsiktiga relationer så att kunderna blir återkommande. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär främst att ge support till våra slutkunder och lösa tekniska frågor rörande våra spabad och pooler över telefon och via servicebesök. Det gäller både garantiärenden samt övriga serviceärenden. Det är meriterande om du har erfarenhet från ett tekniskt yrke inom exempelvis el och installationer eller som servicetekniker.

Vem är du:
• Du är en problemlösare som gillar att ha kontakt med människor.
• Du bör ha teknisk kunskap eller jobbat som servicetekniker med el och/eller vatten.
• Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och har även god kunskap i att läsa engelska
• Du är ordningsam och bra på att administrera ärenden.
• Du har körkort.

Vi erbjuder
Stöd och utbildning av våra produkter. Möjlighet att vara med och påverka produktutveckling och serviceandan. Kunniga och trevliga arbetskamrater. Möjlighet att utvecklas inom vårt starkt växande företag.

Anställningsvillkor
Titel: Servicetekniker 8 st
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: 100%
Löneform: Fast
Start: Omgående enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof fd, Såsser, [ Email address blocked ] . Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!


Om företaget:
Folkpool har rikstäckande försäljning och service genom våra auktoriserade återförsäljare, som finns på ca 30 orter runt om i landet. Vi är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.

Referens

B5054957554A41DB8E99BBF560420466

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till