Jobbet Servicetekniker, montör, tekniker sökes till tjänst på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker, montör, tekniker sökes till tjänst på heltid! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet och vill jobba med teknik och installationer av större maskiner? Är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en servicetekniker/ montör på heltid. Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Vidare ska du hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem. Du utgår från hemmet och jobben är mestadels i Stockholms-området. Det kan förekomma arbete på annan ort men detta är främst aktuellt när det utförs planerade montage hos kund.

Tjänsten är på heltid och baseras på 40 timmars arbetsveckor men arbetstiderna kan variera så det krävs att du är flexibel, i tjänsten ingår jour ca var 7:e vecka.

Detta söker vi:

Vi ser att du har erfarenheter inom mekanik och gärna viss kunskap om el, det är även meriterande om du har kunskaper inom enklare programmering och pneumatik. Vidare har du hunnit arbeta några år som t.ex. tekniker eller servicetekniker där du har arbetat med service och underhåll och har god vana att felsöka.

Som person är du lösningsorienterad med en god förmåga att fatta beslut, du är serviceinriktad och van vid att bemöta kunder. Du är flexibel och anpassningsbar och förstår vikten av att kunna anpassa en redan satt agenda. Du är van att arbeta självständigt och har en stark känsla för ordning och reda.
Du som söker har körkort och är lugn, saklig och trevlig mot våra kunder.

Om arbetsgivaren:

Pamaco Totalservice AB har sitt ursprung från tre olika företag, Pamaco, Totalservice och JTS, alla grundade 1980 och alla arbetade med främst service av biltvättar redan från starten. Företagen hade delat upp Sverige i tre regioner men då alla tre arbetade med WashTec beslöt vi oss för att gå ihop och bli bäst på marknaden.

Nu har vi utvecklats till att vara Sveriges ledande aktör inom fordonstvätt. Vi dimensionerar och installerar högkvalitativa och miljöeffektiva tvätt- och vattenreningssystem för professionell fordonstvätt. Dessutom erbjuder vi en rad servicetjänster inom området. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundfokuserade service och vårt kompletta utbud av produkter och tjänster. Vi är en partner genom tvättens hela livscykel och täcker våra kunders samtliga behov, så att de tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet.

WashTec, som kommer från Tyskland, är global marknadsledare inom fordonstvätt. Idag finns drygt 27 000 tvättanläggningar från WashTec i drift runtom i världen, och fler än två miljoner fordon tvättas varje dag i en WashTec-tvätt i över 60 länder.

WashTec har satt standarden för biltvättssystem – oavsett om det är tvättar för personbilar, större fordon som husbilar och husvagnar, lastbilar eller bussar.

Givetvis tillverkas allt under såväl ISO-9001 som ISO-14001 standards och produkterna är CE-märkta i enlighet med EUs maskindirektiv.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43386

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till