Jobbet Serviceminded vaktmästare sökes för sommarjobb i Upplands Väsby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceminded vaktmästare sökes för sommarjobb i Upplands Väsby publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Innehar du B-körkort, bor i närheten av Upplands Väsby, är driven och självgående samt söker efter ett sommarjobb - då kanske vi har jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning vaktmästare som ska täcka upp för deras semester i sommar. Då deras ordinarie personal är borta är det viktigt att du är snabblärd, driven och självgående.

Som vaktmästare kommer du följa rutinbeskrivningar och arbetsuppgifterna involverar både tyngre lyft och lättare arbetsuppgifter som att hämta post. Du träffar dagligen deras kunder och därför behöver du vara serviceminded och ha en god social kompetens. Du kommer även få lära dig enklare beställningsprogram på dator. För att ta dig runt använder du kundens mindre skåpbil, det är därför krav på körkort och du ska vara bekväm med att köra större bil.

För att vara aktuell behöver du kunna arbeta heltid v.29 till och med v.31. Arbetstiderna är belagda vardagar 08.00-16.30. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Upplands Väsby. Låter det intressant? Skicka in en ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla följande krav:
- Godkänd gymnasieexamen
- B-körkort för manuell bil
- Flytande svenska och goda engelskakunskaper
- Inget i belastningsregistret
- Kunna jobba heltid v.29-31

Vi söker dig som är driven, självgående och har en god social kompetens. Vi ser även att du är snabblärd och duktig på att följa rutiner.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53223

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till