Jobbet Serviceminded underhållstekniker i Landskrona sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceminded underhållstekniker i Landskrona sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Landskrona

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av tillverkningsproduktion? Har du någon form av maskinutbildning? Är du en teamplayer som värdesätter goda relationer till både medarbetare och kunder? Sök då denna tjänst idag!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi just nu en social underhållstekniker som vill arbeta i Landskrona. Du kommer tillhöra teknikavdelningen och vara deras ansikte utåt gentemot produktionen. Det gör att du måste vara duktig på att kommunicera och ha god initiativförmåga. Flertalet kunder arbetar på internationell marknad (Lawrence, Tronrud med flera). Dessa faktorer gör att du måste behärska både svenska och engelska i både tal och skrift väl.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara mekaniska. Även automations- och elinriktade uppgifter kan förekomma. Meriterande är om du har erfarenhet eller utbildning inom maskin alternativt tillverkningsproduktion samt grundläggare kunskaper om automation (PLC). Körkort och truckkort är inget krav, men är meriterande.

Detta söker vi:

Viktigaste i denna roll är dina personliga egenskaper där ett bra ordningssinne, lyhördhet, öppenhet prioriteras. Att du samtidigt har god förmåga att självständigt kunna prioritera och ta eget ansvar för olika tekniska insatser värdesätts starkt. Samarbete, teamarbete och gemenskap med de olika avdelningarna är faktorer för att framgångsrikt lyckas i denna tjänst!

Meriterande är om du har erfarenhet av datoriserade underhållssystem såsom arbetsorder, FU och reservdelshantering samt kvalitets- och miljöprocesser (ISO, BRC) med flera.

Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43751

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till