Jobbet Serviceminded student sökes som möbelmontör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceminded student sökes som möbelmontör! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en möbelmontör till vår kund i Helsingborg. Är du student och vill arbeta extra som möbelmontör? Är du händig, effektiv och trivs att arbeta i grupp? Sök då tjänsten som möbelmontör idag.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett e-handelsföretag som är i en stadig, expansiv fas. Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra i samband med studier, alternativt du som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, Komvux eller liknande och studerar en CSn berättigad utbildning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Montering av kontorsinredning såsom skrivbord, förvaring etcetera.
- Montering av heminredning såsom matsalsbord, stolar, garderober etcetera.

Vi ser gärna att du som söker är i början av din utbildning och vill ett långsiktigt arbete att ha vid sidan av då tjänsten förväntas pågå löpande. Arbetstiderna är kontorstider mellan klockan 8-17 på vardagar. Arbetstillfällena varierar i perioder, vilket är fördelaktigt när du studerar. Sedan kommer du ingå i en studentpool under terminen vid sidan av dina studier och där förväntas du vara tillgänglig att jobba två gånger i veckan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta uthyrd till vår kund som konsult. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

Du bör vara händig, serviceminded och snabbt kunna ta dig an ny information. Du ska även bemästra svenska flytande i både tal och skrift samt trivas i en social, kommunikativ och hjälpsam miljö. Det är viktigt att du är i god fysisk form utan några skador eftersom tunga lyft kan förekomma och arbetet är fysiskt krävande.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök då tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43633

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Extraarbete som processoperatör Klippan Essentia Protein Solution
Studerande butiksmedarbetare sökes! Ängelholm StudentConsulting
Växtförädlare Vall Svalöv Lantmännen Lantbruk

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till