Jobbet Serviceminded reklamationshandläggare sökes till inredningsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceminded reklamationshandläggare sökes till inredningsföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu dig som vill jobba med reklamationshanteringar av olika slag. Tjänsten innebär heltidsarbete på kundens reklamationsavdelning i Helsingborg. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Som reklamationshandläggare kommer du arbeta med att hantera och administrera reklamationer utav olika slag samt ta snabba beslut kring dessa. Kundservice och nöjda kunder är mycket viktigt och därför kommer du att ha en viktig roll i företaget. Dina kontaktytor är främst mot leverantörer, transportörer, kunder samt internt inom organisationen.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till kund. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag-fredag, samt att helger kan förekomma. Uppdraget förväntas börja så fort vi hittar rätt kandidater.
Behovet för uppdraget kommer vara löpande. 6 månader eller längre. Tillträde snarast.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet utav reklamationshantering. Du som söker ska vara stresstålig, engagerad, kommunikativ och serviceinriktad. Du talar och skriver flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska. Du har även lätt för att prata med människor samt har en grundläggande IT-förståelse och datorvana. Urvalet kommer ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat för tjänsten!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40698

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vikariat 75% lager Helsingborg Elgiganten AB
Junior projektledare till Expandia Helsingborg Academic Work
Entreprenadingenjör till Eiffage Rail Nordic Helsingborg Xllnc advice recruitment AB
JUNIOR UTVECKLINGSINGENJÖR Åstorp JELD-WEN Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Helsingborg).