Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Serviceminded mekaniker sökes till Skandinaviska Byggelement i Hallstahammar! job in Hallstahammar at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Serviceminded mekaniker sökes till Skandinaviska Byggelement i Hallstahammar! på Uniflex

Serviceminded mekaniker sökes till Skandinaviska Byggelement i Hallstahammar!

Uniflex Hallstahammar, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vi söker nu efter dig som har ett stort intresse av att skruva och meka samt är en flexibel lagspelare för att stärka upp teamet inne i verkstaden. Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement. De producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Byggelement startade 2004 med fabriken i Katrineholm och ingår sedan år 2006 i Peabkoncernen. Byggelements företagspolicy är i enlighet med Peabs kärnvärden och grundläggande värderingar som dem arbetar utifrån. Peabs kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga - JUPP - är grunden för varumärket Peab och därmed även Byggelement. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans arbetar med vardaglig service och reparation av maskiner. Där det viktigaste är att hjälpa varandra och ge god service samt förstå att ni arbetar som en enhet, där allt går att lösa. En fördel är om du har några års dokumenterad erfarenhet som mekaniker eller likvärdigt servicearbete. Det är även viktigt att du har en förståelse för hur en produktion fungerar och ser vad som måste prioriteras först. Då produktionen hela tiden måste vara igång. Vilket innebär att du måste kunna prioritera om och hoppa emellan olika arbetsuppgifter beroende på vad som dyker upp under dagen. Meriterande för tjänsten är om du även innehar truckkort, traverskort, liftkort, svetslicens etcetera Arbetstiden kan variera mellan dagtid/kväll och 2-skift. Tjänsten är på heltid med start så snart vi funnit rätt person. Lön enligt avtal.

Personliga egenskaper
Vi söker sig som är engagerad, driven samt initiativtagande. Vi tror att du som person är social, framåt och ansvarstagande. Då du kommer arbeta i en tight sammansvetsat arbetsgrupp ser vi att du som söker trivs att arbeta i grupp samtidigt som du även kan arbeta självständigt och känner dig bekväm i att ta egna beslut och initiativ. För att du ska passa så bra som möjligt till tjänsten är det även av stor vikt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du själv tar för dig och visar ett stort engagemang för jobbet. Är du personen som vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Serviceminded mekaniker sökes till Skandinaviska Byggelement i Hallstahammar!
Uniflex Hallstahammar Heltid
Sommarjobbare sökes till IT-lager i Enköping!
Uniflex Uppsala län - Enköping Heltidsanställd
Ej angett
Sommarjobba som montör i Kungsör
Uniflex Södermanlands län - Eskilstuna Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54761