Jobbet Serviceminded materialhanterare sökes till Saab i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceminded materialhanterare sökes till Saab i Göteborg publicerad av Skill

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Göteborg
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet inom lager som materialhanterare eller vilja och driv att komma in i branschen? Då har du möjligheten nu! Saab söker just nu två serviceinriktade materialhanterare.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst arbeta med materialhantering, så som godsmottagning och ankomstkontroll samt inventering. Du kommer också att utföra en stor del av arbetet i affärssystemet IFS.

Din profil
För att lyckas i rollen som materialhanterare på Saab ser vi att du som söker är serviceinriktad och har ett stort driv med en positiv inställning. Eftersom en stor del av arbetet utförs i IFS ser vi därför att det är viktigt att du har god datorvana. Att du har ett bra sifferminne är en fördel. -Du är serviceminded -Har en viss matematisk förståelse med ett bra sifferminne -God datorvana -Du ska behärska det svenska språket flytande i tal och skrift Viss truckkörning kan förekomma och vi ser det därför som meriterande om du har truckkort för skjutstativ- och motviktstruck. Vi ser även det som meriterande att man har B körkort samt tillgång till bil men det är inget krav.

Ansökningsförfarande
Är du intresserad av tjänsten? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/ 072-147-66-98

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3551

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till