Jobbet Servicemedveten butiksmedarbetare sökes till kund i Hässleholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicemedveten butiksmedarbetare sökes till kund i Hässleholm! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Hässleholm

Arbetsbeskrivning

Är du studerande på minst 50%? Brinner du för att alltid erbjuda högkvalitativ service? Trivs du med kundbemötande och att arbeta med människor? Vi söker dig som kan svara JA på dessa frågor samt kan jobba minst 2 dagar i veckan.

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en student som söker ett extrajobb vid sidan av sina studier. Tillgänglighetskravet för uppdraget är minst 2 gånger i veckan vilket förutsätter att ditt schema är relativt flexibelt. Tjänsten som butiksmedarbetare på detta uppdrag innefattar arbetsuppgifter som vanligt kassaarbete, varuplock, ständig kundkontakt samt att hålla butiken presentabel. Arbetet innebär till stor del relationsbyggande med olika kunder vilket ställer krav på att du är en social person som har en hög servicemedvetenhet.

Detta söker vi:

Vi ser vidare att du har en passion för service och hela tiden strävar efter att utveckla din förmåga att ge kunden en upplevelse över förväntan. Det är även viktigt att du är en strukturerad och initiativtagande person som kan ha en överblick över butiken. Detta både för att kunna vara medveten om kunder som är i behov av hjälp såväl som att säkerställa att butiken ser ordentlig ut. Du kommer vara butikens ansikte utåt, vilket ställer höga krav på att vara tillmötesgående, öppen och lösningsorienterad.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51653

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till