Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Servicemedarbetare sökes till kund i Västerås job in Västerås at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Servicemedarbetare sökes till kund i Västerås på Uniflex

Servicemedarbetare sökes till kund i Västerås

Uniflex Västerås, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Söker du efter en arbetsplats med god sammanhållning där du får utmanas, utvecklas och arbeta framåt tillsammans? Vi vill nu stärka upp vårt team med ytterligare en engagerad och kundorienterad servicemedarbetare till vår kund i Västerås. I den här tjänsten ingår arbetsuppgifter som att behandla kundsamtal, orderhantering och sköta olika kanaler så som chatt och mail. Krav •Telefoni-vana •Flytande tal och skrift i både svenska och engelska •Tidigare erfarenhet av arbete med dator och ärendehanteringssystem •Flexibel och kunna arbeta i grupp •Stort kundfokus och servicekänsla •Lösningsfokuserad och problemlösare Arbetstider: Tjänsten är på 100% med start i augusti. Arbetstiden är förlagd på vardagar, måndag till fredag 08.00-17.00. Det förekommer även kvällar vid behov.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lösningsorienterad, bra på att samarbeta i grupp och har ett högt kundfokus. Vi tror att du är ödmjuk och att du är en problemlösare. Det läggs stor vikt på att hjälpa kunden och du bör ha en hög servicekänsla och flexibilitet då vår kund är en stor organisation som hanterar samtal över hela världen. Är detta tjänsten för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Servicemedarbetare sökes till kund i Västerås
Uniflex Västerås Heltid
Montör till Eskilstuna
Randstad AB Södermanlands län - Eskilstuna Deltidsanställd
Ej angett
Lager/truckmedarbetare till Scania i Södertälje
Scania Stockholms län - Södertälje Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54853