Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicekonsulent till norra Stockholm jobb i Järfälla på Selecta AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicekonsulent till norra Stockholm på Selecta AB

Servicekonsulent till norra Stockholm

Selecta AB Järfälla, Stockholms län Heltid

Selecta är Europas ledande partner för självservering av kaffe, mat och dryck. Vi erbjuder ett kaffesortiment av högsta kvalitet och smidiga mat- och dryckeslösningar för alla typer av platser – från arbetsplatser till skolor, universitet och sjukhus, gym och andra publika miljöer. Vi har erbjudit kaffe, mat och dryck runt om hela Sverige ända sedan 1956. Selecta Sverige är idag 410 anställda och finns på 32 orter runt om i vårt land från norr till söder.

För mer information läs gärna mer på [ Link removed ]

Om tjänsten: 

Selecta har varumaskiner ute hos företag i Stockholm och nu söker vi en Servicekonsulent som vill jobba heltid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att åka ut och besöka företag och på egen hand fylla på och utföra service på varumaskinerna. Du kommer att påbörja samt avsluta din arbetsdag på vårt kontor i Järfälla. Arbetstiderna är 7-16. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Vem är du? 

För att du ska lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt med ett fysiskt arbete. Du bör vara självgående, ha ett trevligt sätt och tycka om att ta ansvar. Som person är du också noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalité och med en hög servicenivå. Du har god fysik och trivs med ett arbete där du får röra dig. Du är vidare gärna praktiskt lagd och har ett visst tekniskt intresse. Du behärskar både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Vinnande attityd, Integritet, Samarbete, Kundfokus, Arbete som utförs professionellt.

Selecta erbjuder:

En spännande utmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder som kommer att utmana dig och du dem. Vi är företaget för dig som sätter service främst. 

Intresserad?  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Johanna Björni på [ Link removed ] .  Sista ansökningsdag är 1/8. Skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan

 

Rekommenderade jobb

Servicekonsulent till norra Stockholm
Selecta AB Järfälla Heltid
Operatörer sökes till läkemedelsföretag i Södertälje
AstraZeneca Södertälje Deltidsanställd
VD - MED FOKUS PÅ SÄLJ- OCH AFFÄRSUTVECKLING
Swedish Temptations AB (Bärta) Karlshamn Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1257379-259598