SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicekonsulent/Joy Ambassador 75% Värnamo jobb i Värnamo på Selecta AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Servicekonsulent/Joy Ambassador 75% Värnamo på Selecta AB

Servicekonsulent/Joy Ambassador 75% Värnamo

Selecta AB Värnamo, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Selecta är ett av Europas ledande företag för innovativa mat-, snacks-, kaffe- och dryckeslösningar, både på kontoret och on-the-go. Med ett brett utbud kända varumärken i världsklass erbjuder vi något för alla. Vårt primära syfte är att sprida glädje och förhöja dagen för alla de vi når med våra produkter och tjänster. För det är runt kaffemaskinen det händer. Det är där gemenskap och det sociala kittet kollegor emellan sker. Selecta är en arbetsgivare som vill erbjuda lika möjligheter för sina medarbetare. Vi är dedikerade till att uppmuntra jämlikhet, mångfald och inkludering i vår arbetsstyrka. Selecta finns i 16 länder i Europa, med huvudkontor i Schweiz. Här i Sverige finns vi på 32 orter och har över 400 medarbetare. Här kan du läsa mer om oss www.selecta.se

Om tjänsten:

Selecta har kaffe- och varumaskiner placerade ute hos företag i Värnamo med omnejd och söker nu en Servicekonsulent (Joy Ambassador) för att säkra den dagliga driften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att åka ut och besöka företag och på egen hand fylla på och utföra service på våra maskiner. I denna roll finns viss möjlighet att utgå hemifrån men du kommer att tillhöra vårt kontor i Värnamo. Tjänsten är en Tillsvidareanställning på deltid 75%

På Selecta talar vi inte om kunder utan om klienter eftersom vi levererar skräddarsydda lösningar för specifika behov. Lyhördhet och förståelse för vad våra klienter behöver genomsyrar därför organisationen från ledning till service.

Du kommer att vara Selectas ansikte utåt och är därför en nyckelroll för att bibehålla en god relation till våra klienter. Vi har som huvudfokus att alltid prioritera befintliga klienters nöjdhet framför nya affärer, varför rollen som Joy Ambassador är central för verksamheten.

Vem är du?

För att du ska lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt med ett fysiskt arbete. Du bör vara självgående, ha ett trevligt bemötande och tycka om att ta ansvar. Som person är du också noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalité och med en hög servicenivå.

För denna tjänst ser vi även att du:

  • Har god fysik och trivs med ett arbete där du får röra dig.
  • Är praktiskt lagd och gärna har ett visst tekniskt intresse.
  • Behärskar både svenska och engelska obehindrat.
  • Har B-körkort då du reser i tjänsten.

Varför Selecta:

Vi är ett internationellt företag som både har känslan av det globala och det lokala. Kreativitet, innovation och att tillsammans arbeta mot ett gemensamt mål är det som driver oss framåt. Glädje är det som förenar alla våra 16 Selecta länder. Glädje såväl i det egna arbetet som i relationen till kollegorna, och även till alla våra underbara klienter och konsumenter. På Selecta strävar nämligen alla mot att sprida välmående till miljoner människor varje dag. Därför vill vi bygga en miljö där du trivs, känner att du har ett syfte, är behövd och uppskattad.

Intresserad? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Service Leader, [ Email address blocked ] . Sista ansökningsdag är 22-07-21 men skicka gärna din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1868719-435074