SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till vår Telefonbank 24|7 SEB Göteborg på SEB

Serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till vår Telefonbank 24|7 SEB Göteborg

SEB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Brinner du för att ge service i världsklass och vill vara ansiktet utåt för SEB? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till vår telefonbank 24|7 Göteborg med startdatum löpande under våren 2023! 

Om jobbet
På 24|7 Service jobbar ca 500 medarbetare och vi finns i Göteborg, Malmö och Sundsvall. Vi jobbar med att dagligen möta våra kunder via telefon och digitala kanaler. Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu flera serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till vår telefonbank för både privat och företagssidan. Engagemanget och viljan att hjälpa våra kunder med allt från enkla frågor till mer komplexa frågeställningar genomsyrar allt vi gör. 

Vårt kontor är beläget centralt i Göteborg med närhet till såväl kommunikationer som butiker och restauranger.

På vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du brinner för att hitta de bästa lösningarna, produkter och tjänster till våra kunder. Våra team kännetecknas av högt engagemang, arbetsglädje och ständig förändring. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling. Guidning och utbildning av våra kunder i digitala miljöer och verktyg är en viktig del av ditt jobb.

I din roll kommer du huvudsakligen arbeta med att:
- Hjälpa kunder att lösa olika bankärenden över telefon
- Guidning och utbildning för våra kunder i digitala miljöer och verktyg
- Vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom SEB
- Ha ett stort fokus på att erbjuda en hög servicenivå och hjälpa kunden i livets olika händelser

För att lyckas med ditt arbete kommer du att få en utbildning som ger dig en bra grund att stå på.

Vem är du? 
Vi söker dig som brinner för service, är social och vill träffa kunder på telefon. Du är en god kommunikatör och vill ge varje kund en bra upplevelse av SEB. Du har lätt för att lära dig nya saker, bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på den här tjänsten. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:
• Erfarenhet av service gärna från kundtjänst eller liknande arbete
• God telefon- och datorvana samt trivs att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap
• Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
• Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen
• Meriterande är erfarenhet inom finans eller liknande roller

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder dig som anställd på SEB 
Det finns hundratals olika karriärvägar på SEB, det betyder att en karriär hos oss verkligen är vad du gör den till. Att arbeta inom SEB ger dig även tillgång till en mängd olika fördelar och förmåner, allt från hälsa till en bra balans mellan jobb och fritid samt hållbarhet 

Här är ett urval av SEB:s förmåner; 
• Personalbank - Personlig rådgivning och förmånliga priser på bankens produkter såsom bolån, försäkring mm. 
• SEB:s vinstandelsprogram – alla våra medarbetare får del av bankens årliga vinst. 
• SEB Campus – Vårt digitala företagsuniversitet med över 10 000 kurser för våra anställdas kompetens- och vidareutveckling. 
• Friskvårdsbidrag & Livsstilskonto att köpa tjänster som främjar hälsa och välmående 

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. Läs mer om hur det är att jobba på SEB här; [ Link removed ]


Välkommen med din ansökan 
I den här rekryteringen samarbetar vi på SEB med Amendo. Du ansöker därmed till tjänsten genom att klicka [ Link removed ]
För frågor kontakta Heléne Hansson på email [ Link removed ]

Startdatum kommer att vara löpande under våren 2023. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande vill vi att du skickar in din ansökan redan idag om du är intresserad!


At SEB, we have always believed that the future depends on turning great ideas into reality. Ever since we welcomed our first customer in 1856, we have been a catalyst for positive change by providing responsible advice and capital to people with ideas for the future. Grounded in our long history and strong heritage, we want to create long-term value for all our stakeholders by being curious about what the future holds. We have a strong ambition to accelerate the pace towards a sustainable future for people, businesses, and society. Our skilled and dedicated employees stand by our customers in good times and bad and offer financial products and services that meet their ever-changing needs – both in our home markets in northern Europe and through our international network around the world. 
Read more: [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 610df38b