Jobbet Serviceinriktad tränare till TAKKEI i Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad tränare till TAKKEI i Stockholm! publicerad av TNG Group AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av träning och personlig utveckling? Gillar du att leverera förstklassig kundservice? Läs mer här och sök idag!

Servicemässig, kvalitetsinriktad och träningsintresserad - kännetecknar det dig? Då kan detta jobb vara någonting som passar! Vi söker just nu tränare till TAKKEI Trainingsystems - företaget som erbjuder ett unikt träningskoncept med stort fokus på kvalitet, precision och individuell utveckling. Här erbjuds kunderna fokuserad, personlig och effektiv träning där ett förstklassigt bemötande är A och O. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TAKKEI erbjuds du en lärorik och utvecklande roll i ett team som sätter stort värde i att samarbeta och att dagligen jobba mot gemensamt uppsatta mål - och samtidigt ha roligt på vägen. Företaget är i en stark expansionsfas och du har stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner att få deras kunder att träna bra, effektivt och långsiktigt. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som tränare på TAKKEI kommer du att ha en roll där fokus är att leverera en helhetsupplevelse till kunden, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för hållbar träning. 

Du kommer att:

  • Planera och hålla i enskilda, personliga träningspass med kund
  • Analysera och anpassa träningspass specifikt för kund
  • Boka upp kunder och sköta administration 
  • Sköta om anläggningen (ex ställa i ordning träningsredskap och se till att lokalen är ren och snygg)

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Innan du blir färdig TAKKEI-tränare kommer du att genomgå en grundlig utbildning i filosofin vad gäller bra, effektiv och hållbar träning. Lokalerna är i centrala Stockholm, och du kommer att arbeta på flera olika anläggningar. Teamet är just nu på 17 personer, med en ambition att växa till att bli ännu fler framöver.

Start sker i slutet av sommaren, efter överenskommelse, och du kommer att jobba heltid. Arbetstiden är varierande och fördelas på vardagar och helger, både dag- och kvällstid. TAKKEI tillämpar provanställning 6 månader och därefter blir du tillsvidareanställd. 

VEM ÄR DU?

För jobbet som TAKKEI-tränare lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation att utvecklas inom träning och hälsa, då vi tror att det är det viktigaste för att långsiktigt leverera i rollen. 

Som person tror vi att du:

  • är servicemässig och duktig på att bygga kvalitativa relationer med andra 
  • har ett stort intresse för att utveckla och hjälpa andra
  • är intresserad av träning och hälsa, som du dessutom är villig att långsiktigt utvecklas och utbildas inom

Det är meriterande om du har:

  • jobbat med kundservice och en vana av att bemöta människor

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Din ansökan kommer att tas emot av TNG, och därefter är det de rekryteringsansvariga på TAKKEI som kommer att hålla intervjuer. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

20FA91E2F745491DB4EF7AC67F1D20D7

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till