Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Serviceinriktad tekniker på heltid till norra Stockholm! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Serviceinriktad tekniker på heltid till norra Stockholm! på StudentConsulting

Serviceinriktad tekniker på heltid till norra Stockholm!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och tycker om att utveckla kundrelationer. Om du dessutom är tekniskt lagd och gillar att arbeta praktiskt så har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en servicetekniker på heltid. Vår kund är belägen i norra Stockholm och erbjuder tjänster inom ventilation, värmepumpar och avloppsrensning för att skapa säkrare hem. Kundens ambitioner är att ha 100% nöjda kunder och visionen är att vara bäst när det kommer till servicegrad mot kunderna både innan, under och efter besöket.

Du kommer i tjänsten att utgå hemifrån och åka ut till kunder inom norra Stockholms län, samt i Uppsala län och Västmanlands län.

I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen:
- Bemöta kunder med högsta kvalité på service.
- Merförsäljning.
- Rengöring av samtliga kanaler och don.
- Funktionskontroll.
- Luftflödeskontroll.
- Byte av filter i aggregat.

Ventilationsrengöring är en av flera olika tjänster som utförs i rollen och att det kan komma att tillkomma fler. Du kommer att få en gedigen utbildning i arbetet innan du börjar arbeta självständigt.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd hos vår kund. Tjänsten är på heltid, med arbetstiderna 08.00-17.00, mån-fre och löper tillsvidare.

Detta söker vi:

För att passa för tjänsten ser vi att du brinner för service, är relationsskapande och har en mycket god social förmåga. Vidare söker dig som är tekniskt lagd och som föredrar att arbeta praktiskt. Då arbetet i stor utsträckning är självständigt och du ansvarar för merförsäljning är det viktigt att du är driven och ansvarsfull som person. Du arbetar noggrant och strukturerat samt har inga problem med att ta för dig om så skulle behövas. Vår kund söker dig som vill vara med och växa med bolaget genom att ha en utvecklande nyckelroll, därmed önskar vi att du ser långsiktigt på tjänsten.

För att vara aktuell för tjänsten bör du även uppfylla nedanstående krav
- Du innehar B-körkort och är bosatt norr om Stockholm
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från serviceyrken samt inom hantverkarbranschen, alternativ en praktisk utbildning på gymnasiet.

Passar detta in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Servicetekniker, Drifttekniker, Kundrelationer, Ventilation

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60861