Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Serviceinriktad supporttekniker till Muneris IT i Linköping job in Linköping at Muneris IT

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Serviceinriktad supporttekniker till Muneris IT i Linköping på Muneris IT

Serviceinriktad supporttekniker till Muneris IT i Linköping

Muneris IT Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Muneris IT är ett bolag med stark tillväxt där kunderna står i fokus. Då Muneris IT befinner sig i en expansiv fas behöver vi nu stärka upp det befintliga teamet på 10 personer med ytterligare en framåtlutad lagspelare. Hos Muneris IT har du möjlighet att bli en viktig del i bolagets framtid!


ansvarsområde.

I rollen som supporttekniker hos oss kommer du vara våra kunders första kontakt och företagets ansikte utåt. Det är du som ansvarar för att ta emot kundernas problem och frågeställningar för att beroende på svårighetsgrad antingen lösa dem direkt eller eskalera dem vidare. 

Alla ärenden som kan lösas under 15 minuter hanterar du direkt över telefon. Det kan handla om exempelvis vägledning, felsökning, behörigheter (AD), kundadministration och registervård. Bedömer du att ärendet är för komplext är din roll att systematiskt ringa in problemet, samla in information och kvalificera uppdraget samt att eskalera och fördela det vidare till övriga IT-tekniker. 

Då den ena dagen aldrig är den andra lik är det viktigt att du har en bred teknisk kompetens och ett prestigelöst förhållningssätt. Det är av stor vikt att du självständigt kan planera och utnyttja din tid på ett effektivt sätt, samt att du har en förståelse för hur ditt arbete bidrar till verksamheten i stort. Kundkontakt är en mycket stor del av det dagliga arbetet och kundnytta samt affärsfokus är nyckelord för hela teamet.


kvalifikationer.

Vi ser att du som söker har minst en avslutad gymnasial utbildning, gärna inom relevant område som IT eller teknik. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning är det självklart meriterande, men inte ett krav. Erfarenhet av arbete som supertekniker eller liknande roller är mycket meriterande.

Som sökande har du har kunskaper och erfarenhet av att arbete med Active Directory, Office 365 och nätverk.

För att passa och trivas i rollen har du erfarenhet av och goda kunskaper i att kommunicera såväl digitalt som via telefon. Du är serviceminded och kan bemöta kunder med olika nivåer på teknisk kompetens. En viktig del i din roll är att hantera människor genom att vara prestigelös, tolerant och lyhörd.

Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad och bekväm i en ansvarsroll där du ständigt bidrar till bolagets och kundernas utveckling. Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av högt tempo och en hög grad av självständighet.

Vi erbjuder
Hos Muneris IT är vi måna om varandra och det viktigaste av allt är att alla mår bra och har kul på jobbet. Vi värdesätter även både professionell och personlig utveckling. En viktig del i detta är att vi kontinuerligt jobbar med grupputveckling. Var tredje vecka har vi olika mikroutbildningar, lära känna-övningar med mera för att få in det som en naturlig del av arbetet. Med en ödmjukhet och öppenhet delar vi med oss för att utveckla oss tillsammans!

Andra delar vi sätter värde i är exempelvis att vi tränar tillsammans ett par gånger i veckan, har aktiviteter utanför arbetet samt anordnar olika event tillsammans med våra kunder. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Muneris IT med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.
 

Rekommenderade jobb

Serviceinriktad supporttekniker till Muneris IT i Linköping
Muneris IT Linköping Heltid
Fullstack-utvecklare (PHP) till Ateles i Linköping
Ateles Östergötlands län - Linköping Heltidsanställd
Ej angett
Delprojektledare till kund i Finspång
Randstad AB Östergötlands län - Finspång Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201343762