Jobbet Serviceinriktad student sökes för kundutlämning av paket! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceinriktad student sökes för kundutlämning av paket! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Deltidsanställd
Malmö
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann och effektiv person som brinner för service? Är du studerande och vill ha ett fartfyllt lagerarbete på ett välkänt logistikföretag där det finns möjlighet för utveckling? Då har vi tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av ankomstregistrering och sortering av paket, orderplock, samt utlämning av paket till kund. Arbetstiderna kan variera men är förlagda på dagtid, måndag till fredag. Passen är lite olika tider, men i synnerhet så brukar de vilja att man är tillgänglig mellan 10:00 och 19:00, det är nämligen då som flest personer är villiga att ge sig ut i för att hämta sina paket.

Du ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna.

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag! Säkerligen har ni varit del av någon form av deras tjänster som involverar bland annat tredjepartslogistik och spedition.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Vi söker någon som kan starta omgående, så sök redan idag!

Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet och vi ser gärna att du kan vara flexibel med arbetstider.

Söker gör du via www.studentconsulting.se.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig och fysiskt uthållig då det kan förekomma tunga lyft. Det är meriterande om du arbetat med service tidigare.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44661

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kundtjänstmedarbetare Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Sales engineer trainee till Festo Malmö Academic Work
Lastbilsmekaniker Hässleholm Wikan Personal AB
Produktionsplanerare Malmö Chefspoolen i Sverige AB
Auktoriserad Redovisningskonsult till Ekonomihuset Moberg AB Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
SAP ABAP Developer - Malmö Malmö Washington Frank
Systemspecialister Malmö e.on
Business Controller Malmö e.on
Underhållsmekaniker Lund Wikan Personal AB
Ekonomiassistent till byggföretag Ängelholm Dfind Finance AB
Frontend-utvecklare till Apptus Lund Academic Work
Serviceinriktad assistent Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till