Jobbet Serviceinriktad Sales Advisor till BMW Group Northern Europe har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad Sales Advisor till BMW Group Northern Europe publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en serviceinriktad problemlösare till BMW Group Northern Europe. Är du en person som brinner för service i världsklass och vill arbeta i en roll där du får utlopp för din administrativa förmåga där du samtidigt har många kontaktytor – då kanske du är vår nästa Sales Advisor?

Arbetsbeskrivning
Till BMW Group Northern Europe söker vi nu en Sales Advisor som ska arbeta i avdelningen Sales Operation. Som Sales Advisor kommer du att arbeta i en supporterande roll mot återförsäljare och även arbeta som administrativt stöd mot den interna säljavdelningen på BMW. Rollen innebär många olika kontaktytor där du arbetar mot BMWs återförsäljare i Norden såväl mot huvudkontoret i Tyskland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Hantera frågeställningar från återförsäljare via telefon och mail och underlätta för deras försäljning och effektivitet.
• Bistå med information om orderhantering, produktionstillgång, leverans, produktfrågor och prisrelaterade frågor.
• Kontrollera kundsålda bilorder och interna order i ordersystem
• Uppdatera priser och administrera modellutbud i BMWs säljkanaler.
• Administrera interna fordon i regionen.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat i en serviceinriktad roll sedan tidigare och är en god administratör. Då du kommer ha många olika kontaktytor krävs att du har en god servicekänsla och en god kommunikativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att bli framgångsrik i rollen som Sales Advisor är det av vikt att du brinner för service och gör det du kan för att få en nöjd kund. Du trivs med att samarbeta med andra och att ha många kontaktytor, mot kunder såväl mot kollegor internt.

Du är en van användare av Office och har goda kunskaper i Excel. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds
Tjänsten är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna, i trevliga och moderna lokaler. I samma byggnad finns både lunchrestaurang, tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är på heltid med start omgående och löper ett år framåt, med goda chanser till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering och Bemanning men arbeta hos BMW.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Om BMW Group Northern Europé
BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår. För mer information om BMW besök deras websida www.bmwgroup.com eller www.bmwframtid.se


Sökord: kundtjänst, kundservice, säljkoordinator, säljadministratör, sales advisor, sales support, säljsupport, kundmottagare, sales administrator, bilbranschen, BMW, service, ordermottagare, orderkoordinator, orderadministratör, administratör, kundkontakt


Referens

41F1C02C468C440EAF7577EFB0EC3658

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till