Jobbet Serviceinriktad rekryterare till Lernia har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad rekryterare till Lernia publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om företaget 
Lernia ger inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Visst har vi attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster, men hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och företag kan växa och blomstra.

Allting hänger ihop. Utbildning, tillväxt, ett fungerande näringsliv och offentlig sektor, integration, möjligheten att försörja sig, möjligheten att få jobb efter en uppsägning, rätt kompetens på rätt plats. Möjligheten att växa, som individ eller som organisation. För att förstärka vårt team söker vi nu dig som vill vara en del av ett engagerat och resultatfokuserat gäng. Vill du vara med och driva utvecklingen för Stockholm genom att rekrytera rätt kandidater till våra kunder? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter 
I rollen som rekryterare är du ansvarig vad gäller rekryteringsprocessen inom både Blue collar och White collar, med syfte att täcka våra kunders behov.  Våra kunder är alltifrån internationella storbolag till mindre företag och finns representerade i olika branscher. Därmed får du chansen att arbeta brett inom olika kompetensområden där du lär känna kunderna på djupet för att ge den bästa möjliga servicen.

Som rekryterare driver du självständigt dina egna rekryteringsprocesser, där resultatet blir att matcha uppdrag med rätt kompetens och konsult. Detta gör du genom att; kontakta kund och ta kravprofil, skriva attraktiva annonser, göra rätt urval, hålla i kvalitativa intervjuer, ringa referenser och skapa säljande kandidatpresentationer. Rollen kräver därmed att du har daglig kontakt med såväl kandidater som kunder för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen på yttersta sätt.

En del i tjänsten består också av att arbeta proaktivt för att hitta rätt kandidater genom att vara i kontakt med externa parter såsom skolor, Arbetsförmedling, övriga samarbetspartners samt delta på mässor och arbetsmarknadsdagar.

Bakgrund 
Du ska ha mycket god känsla för service samt  förmåga att uttrycka dig professionellt i såväl tal som skrift då ditt primära verktyg är telefonen i kontakten med både kunder och kandidater.

Vi ser att du är i början av din rekryteringskarriär genom att tidiare arbetat som rekryteringsassistent eller researcher  vilket ger dig rätt förutsättningar att snabbt introduceras i rollen som rekryterare hos oss på Lernia.

Eftersom flera av våra kunder är internationella företag krävs det att du, förutom svenska, även kan tala och skriva engelska på en professionell nivå.

Personliga egenskaper 
I rollen som rekryterare är det viktigt att du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer, genomföra omprioriteringar vid behov samtidigt som du bibehåller hög kvalité på ditt arbete.

Du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor. Du är mycket duktig på att bygga nätverk och underhålla relationer vilket du gör dagligen. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta mot konkreta mål för att bidra till teamets framgång. Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd som tar dig och Lernia till nya höjder!

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare/heltid/centrala Stockholm

Om ansökan
Urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 26/7

Vid frågor kontakta Susanne Werngren, 0708-329792, susanne.werngren@lernia.se

Referens

80781

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till