Jobbet Serviceinriktad receptionist sökes till ledande advokatbyrå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad receptionist sökes till ledande advokatbyrå! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tillmötesgående, serviceminded och lyhörd? Har du tidigare arbetat inom reception eller växel och är van att ge god service? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en receptionist på heltid. Vår kund är en av Nordens mest framgångsrika advokatbyråer och är ledande inom affärsjuridik. De har klienter bestående av både nationella och internationella företag och besitter en bred kompetens inom ett flertal rätts- och verksamhetsområden. Som receptionist arbetar du i en bred roll och har ansvar för det praktiska arbetet i receptionen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Beställa bud
- Boka rum för möten
- Göra bokningar för lunch på restaurang
- Ta emot och välkomna besökare
- Beställa och ta emot kvällsmat
- Ansvar för växeln

Då detta är en direktrekrytering så sköter vi på StudentConsulting rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Uppdraget är om ett år med chans till förlängning. Tjänsten beräknas starta i mitten av augusti, rekryteringsprocessen påbörjas omgående. Arbetets omfattning är på heltid, du kommer i receptionen att arbeta varierade öppettider beroende på om du öppnar eller stänger, receptionens öppettider är Mån-Tors 08.00-20-00, Fre 08.00-18.00- Vår kund har sitt kontor i fina lokaler belägna i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom reception eller växel och är van att ge god service. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i Outlook och det anses meriterande om du tidigare har erfarenhet av arbete i växelsystem från Telenor. För rollen krävs det att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och behärskar du andra språk ses det som ett stort plus. Som person söker vi dig som är tillmötesgående, serviceminded och tar egna initiativ. Vidare är du lyhörd, arbetar proaktivt och trivs med att arbeta i ett team. Låter det här som ett intressant jobb för dig? Sök tjänsten omgående då tillsättning sker snarast. Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV och personligt brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48256

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till