Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Serviceinriktad ordermottagare sökes på heltid till vår kund i Halmstad! jobb i Halmstad på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Serviceinriktad ordermottagare sökes på heltid till vår kund i Halmstad! på StudentConsulting

Serviceinriktad ordermottagare sökes på heltid till vår kund i Halmstad!

StudentConsulting Halmstad, Hallands län Heltid
Nu letar vi efter en serviceinriktad, hungrig och alert person till en tjänst som ordermottagare hos vår kund i Halmstad. Låter detta lockande? Ansök då redan idag!

Information om uppdraget:

Åt vår kund inom grossistbranschen letar vi nu efter en driven och serviceminded person för en tjänst som ordermottagare. Du kommer att ta emot ordrar och samtal från både befintliga och nya kunder. Här är din uppgift att ge den service som behövs t.ex hjälpa till att beskriva och förklara företagets produkter, lägga ordrar eller bara värna om kundkontakten. Detta kommer ske genom inkommande samtal och mail, utgående säljsamtal kommer således inte att förekomma.

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och även har väldigt goda datorkunskaper och goda systemkunskaper, meriterande om du tidigare arbetat i Navision.

Tjänsten förväntas tillsättas vid årsskiftet och kommer initialt att vara en 6 månaders provanställning där målsättningen är att sedan bli övertagen utav vår kund. Arbetstiderna är 8-17, måndag till fredag.

Detta söker vi:

Som person är du prestigelös, serviceminded, strukturerad och är van vid att knyta kontakter och att sedermera också underhålla dessa över tid.
Du är alert och gillar utmaningar, tar för dig och vill lära dig nya saker hela tiden och är inte rädd för att ta dig an helt ett nytt område.

Vidare är du en utåtriktad person som brinner för service. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning /administrativt arbete mot slutkunder inom industri eller liknande. Du är en duktig kommunikatör och du behärskar engelska väl i tal och skrift. Du har mycket god datorvana.

Vi tror att du är en driven person med ett sinne för både siffror och affärer. Du kan arbeta både självständigt och i team. Du är van att arbeta i ett högt tempo med varierande uppgifter och du är samtidigt oerhört strukturerad och ordningsam.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att söka redan idag! Vi rekryterar löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61063