Jobbet Serviceinriktad Kundservicemedarbetare sökes på Heltid till Täby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceinriktad Kundservicemedarbetare sökes på Heltid till Täby publicerad av StudentConsulting

Heltid
Täby
0,00kr/ år
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du Serviceinriktad, proaktiv och ansvarstagande? Har du dessutom tidigare erfarenhet från rollen som kundservicemedarbetare? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en kundservicemedarbetare på heltid. Tjänsten startar omgående och kommer att pågå upp till tre månader med chans till förlängning. Vår kund är ett familjeägt företag som är aktiva inom kolonialvarubranschen.

I rollen som Kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett mindre team om 3 personer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:

* Kundsupport via telefon och mail
* skapa och följa upp kundkontakt
* Ta emot beställningar och skicka vidare dem till lagret
* Ta emot reklamations- och returärenden från kund, hantera och följa upp dem mot leverantör.
* I syfte att lösa kundärenden, ha täta kontakter internt såväl som externt mot leverantörer och övriga samarbetsparters
* Marknadsföra och skicka ut varuprover till kund
* Ta emot besökare i receptionen
* Övriga administrativa arbetsuppgifter

Tjänsten är förlagd under kontorstider mån-fre 08.00-17.00. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av studentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Täby. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Krav för den här tjänsten är att du har en godkänd gymnasieexamen samt att du har minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet inom lager- och/eller transportbranschen då det är till fördel att ha kunskap och förslå flödet från kundbeställning till levererad order. Du bör känna dig bekväm med att jobba med lättare kalkyleringar och ha goda kunskaper i Office-paketet. Har du tidigare jobbat i affärssystemet Navision är det meriterande.

Vi söker dig som har en hög servicenivå, är proaktiv och ansvarstagande. Som person är du noggrann, stresstålig och van vid att arbeta i ett högt tempo. Du ska kunna arbeta självständigt och trivas med omfattande kundkontakt. Då du kommer sköta kontakten med såväl kunder som leverantörer är det ett krav att du är duktig på att uttrycka dig i svenska och engelska i både tal och skrift. Du ska trivas med att alltid söka nya, bättre och effektivare svar och lösningar.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41215

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Täby).