Jobbet Serviceinriktad kundmottagare på Heltid till Hertz Arlanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad kundmottagare på Heltid till Hertz Arlanda publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som brinner för service och vill jobba i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med kundkontakt inom servicebranschen så har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I denna arbetsroll kommer du att jobba med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem. Vi söker dig som har ett gott servicesinne och som gillar att möta nya människor. Arbetet kräver att man har en god förmåga att arbeta under stressade situationer samt att man kan vara behjälplig för flera kunder samtidigt. Kundkontakt sker såväl på svenska som på engelska och därför är goda kunskaper i dessa språk ett krav. Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet samtidigt som du levererar service med god kvalitet.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är främst under dagtid men kan variera mellan stationens öppettider som är 06.00-24.00 under alla veckans dagar. Denna tjänst passar perfekt för dig som är flexibel och inte kräver lång framförhållning på arbetsschema. Detta är en bemanning, vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund på Arlanda.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
Innehar B-körkort sedan minst ett år tillbaka
Talar svenska och engelska obehindrat
Är serviceinriktad och utåtriktad
Är stresstålig och har erfarenhet från servicebranschen, gärna inom försäljning och/eller kundmotaggande
Är flexibel och kan ta dig till Arlanda oavsett tid på dygnet då passen kan börja tidiga mornar och pågå till sena kvällar.
Det är meriterande om du behärskar ytterligare språk eller har tidigare erfarenhet i motsvarande roll.

Är du den vi söker? Skicka då din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49816

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till