Jobbet Serviceinriktad innesäljare till Sign On AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceinriktad innesäljare till Sign On AB publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Letar du efter en arbetsplats där du får ta mycket eget ansvar för ditt arbete och tidsplanering med stöttning och inspiration från det engagerade kollegor? Trivs du med att bygga långsiktiga kundrelationer i en omväxlande arbetsmiljö? Då kan du vara Sign Ons nästa kollega!

Academic Work söker tre nya innesäljare till Sign On AB då företaget expanderar.

Sign On erbjuder svenska företag smarta dokumentlösningar i from av dokumentmallar, kontrakt och fullmakter i syfte att frigöra tid och säkra kvalitén hos kunderna. Som ny medarbetare kommer du till ett självgående och kreativt team som idag består av åtta kollegor. Sign On förespråkar balansen mellan jobb, familj och fritid varav du har möjlighet att styra dina arbetstider efter önskemål. På kontoret råder en familjär stämning med närvarande ledare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sign On.

Kandidatprofil

Rollen utgår du från kontoret och majoriteten av arbetet sker över telefon samt videomöten. Dina personliga prestationer är viktiga och du arbetar under frihet med ansvar där du samtidigt har ansvar för att medverka till en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. Sign On har en välutvecklad säljprocess som säkerställer kvalitén i ditt arbete, och som hjälper dig lyckas i din roll.

Du kommer till exempel att:

* Boka in och genomföra demonstrationer av företagets webbtjänster via telefon
* Vidareutveckla kundrelationer inom varierande branscher
* Inneha många kontakter på ledningsnivå inom svenska företag och därigenom bygga ett brett nätverk

Tjänsten passar dig som vill komma till ett väletablerat företag med trygg stämning och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

Har tidigare erfarenhet av försäljning där vi ser det som ett plus om det inneburit B2B- försäljning. Du är van att styra över ditt eget arbete och att jobba mot tydliga mål, och trivs i den typen av roll. Vidare är det ett krav för tjänsten att du är flytande i svenska.

Det är meriterande om du har kunskaper i engelska.

Som person är du social och positiv och tycker om att skapa kontakt med kunder och vårda dessa kundrelationer för långsiktiga samarbeten. Du kommer att driva ditt eget arbete vilket ställer krav på att du är ansvarsfull och fokuserad på att nå uppsatta mål, samtidigt som du är duktig på att hela tiden utmana dig själv. Hos Sign On AB har man en familjär stämning där man är hjälpsamma och månar om varandra vilket du som kollega är med och bidrar till på ett självklart sätt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast lön plus provision
* Placering: Drottninggatan, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Björn Andersson, +46 8 408 864 17
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sign On önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15011191-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till