Jobbet Serviceinriktad individ med glöd för administration sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad individ med glöd för administration sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad, öppen och hjälpsam person som bara älskar allt som hör till administration? Just nu ska NCC i Halmstad få nya kontorslokaler och söker en kunnig administratör på 50% som ska tillsättas i mitten av augusti.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter omfattar bland annat

-Uppdatering av CV, referensblad, pågående projektlista
-Löneskrivningar
-Administrativa uppgifter/receptionsuppgifter
-Bokning av konferenser, möte mm.
-Konferensdelen - kaffekokning, servering etc.
-Beställningar vid möte och kurser
-Kontorsservice
-Till viss del hjälpa till med ombyggnaden av kontoret

Detta söker vi:

Vi söker dig som har administrativ erfarenhet och datorkunskap men som också helt enkelt brinner för administration. Det är centralt att du är öppen, serviceinriktad och hjälpsam mot både kollegor, kunder och leverantörer. Du hjälper till där det behövs och hanterar gärna olika typer av människor. För att trivas i rollen ser vi att du är analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Vi ser likaså att du är självgående, ansvarsfull och trivs med att arbeta med administrativa uppgifter. Ett krav är god förmåga i svenska, både tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49190

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till