Jobbet Serviceinriktad heltidsarbetare sökes till lager! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad heltidsarbetare sökes till lager! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Kalmar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av kundservice? Har du truckkort och vill arbeta heltid på ett lager i Kalmar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en medarbetare som är redo att ta sig an varierande uppgifter på både lager men även kunna stötta upp i butiken vid behov. Företaget är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Dina arbetsuppgifter är bland annat truckkörning och därför är truckkortsbehörighet ett måste. Vi söker dig med A1 A4 och B1. Du kommer även arbeta med att ta emot gods och orderleverera, så stor vikt läggs även på att du har en känsla för service. Arbetet sker främst på lagret, men kan även bli i butiken vid behov.

Uppdraget är på heltid, mån-fre 6-15. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, så är du intresserad, tveka inte och sök redan idag!

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är en positiv och framåt person som tycker om att ge god service och vet vad det innebär att sätta kunden i fokus. Du är samtidigt ordningsam, effektiv och inte rädd för att arbeta lite fysiskt. Vi söker dig som tar ett tydligt ansvar och vill överträffa kundens förväntan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av truckkörning eller liknande arbete. Vi ser gärna att du har truckkorten, A1, A4 och B1.

Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat.
Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52797

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till