Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Serviceinriktad förare, fasta arbetstider till Samtrans jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Serviceinriktad förare, fasta arbetstider till Samtrans på Uniflex

Serviceinriktad förare, fasta arbetstider till Samtrans

Uniflex Stockholm Heltid
Jobbeskrivning
Vill du bidra till ett inkluderande samhälle där alla människors rätt till delaktighet möjliggörs? Drivs du dessutom av att ge god service och gillar att köra bil? Då tror vi att du kommer att trivas som förare hos oss! Just nu söker flera av våra anslutna åkerier engagerade förare med taxiförarlegitimation. Hos Samtrans erbjuds du ett meningsfullt arbete som handlar mer om att vara en god värd och medmänniska i vardagslivet. Som förare kommer du att köra barn och vuxna med olika funktionshinder som annars har svårt att åka med kollektivtrafiken. Du kommer att utföra resor dagtid, dessa kan vara planerade eller att resenärer ringer och bokar. Det kan vara rullstolstaxi eller barn som behöver skjuts till och från skolan. Du kommer arbeta under fasta tider och få en trygg anställning hos ett av våra åkerier som har kollektivavtal. Du kommer arbeta inom Stockholmsområdet.

Personliga egenskaper
Vi söker kollegor som drivs av att ge god service, vill göra skillnad i människors liv och vars värderingar överensstämmer med våra. Vi kommer att lägga fokus på dina personliga egenskaper i den här rekryteringen. Du ska också ha: •B-körkort i minst två år och god körvana •Fyllt 21 år •Taxiförarlegitimation (TFL) •Behärska det svenska språket i tal och skrift •God lokalkännedom i Stockholmsområdet •Meriterande: Erfarenhet från vård- och omsorgsarbete


Uniflex har fått i uppdrag av Samtrans med deras rekryteringsprocess. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Det är även viktigt att det framkommer i ditt cv att du innehar en taxiförarlegitimation. Samtrans Omsorgsresor Samtrans Omsorgsresor är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag. Varje år utför Samtrans Omsorgsresor ca 1,7 miljoner personresor, framförallt på uppdrag av kommuner och regioner. Genom varumärkena Göteborgs Buss och Telepass finns Samtrans representerade i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Samtrans har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. På så sätt bidrar Samtrans varje dag till ett inkluderande samhälle, där fler människor ska ges möjlighet att delta i samhället på lika villkor.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57158