Jobbet Serviceinriktad butiksmedarbetare sökes omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad butiksmedarbetare sökes omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom butik sedan tidigare och/eller besitter en säljbakgrund? Är du en positiv person som drivs av att leverera bästa möjliga kundservice? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

1973 drog Storel igång i Göteborg. Idag är dem närmare 350 medarbetare och våra butiker finns på närmare 30 platser runt om i Sverige. Och där de inte finns så finns vi ändå, med en dygnet-runt-öppen webbshop och mobil shop, superplanerad logistik och snabba leveranser. Numera är dem även en del av Rexel Group, som är en av världens största elgrossister.

Just nu söker Storel en ambitiös butiksmedarbetare till deras team i Skärholmen. Dina huvudsakliga ansvarområden kommer att bestå av hantering av lager, uppackning samt övrigt butiksarbete. Du kommer tillsammans med sina kollegor ansvara över en av deras butiker belägen i Skärholmen under cirka tre månaders tid. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av;

- Hantera uppackning och plocka upp material på hyllorna
- Kassahantering
- Ansvara över kundbemötandet i butiken
- Stå i kunddisken och knappa ordrar
- Inventering av lager
- Övrigt butiksarbete

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos Storel beläget i Skärholmen. Uppdraget är på heltid förväntas starta omgående och pågå i tre månader framåt till och med vecka 35. Arbetstiderna är mån-fre klockan 06:00-16:00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom butik och/eller sälj. Det är meriterande om du har ett intresse för elteknik. Som person ska vi vara positiv samt serviceinriktad och du drivs av att leverera hög kvalité på ditt kundbemötande. Vidare besitter du en hög arbetsmoral samt -kapacitet. Tjänsten kräver att du talar flytande svenska. Stämmer rollen in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48559

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till