Jobbet Serviceinriktad butiksmedarbetare sökes i Nyköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad butiksmedarbetare sökes i Nyköping! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Nyköping

Arbetsbeskrivning

Är du självgående, social och vill arbeta i butik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. De söker nu en person till deras butik i Nyköping.

Som butiksmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av kassatjänst och varupåfyllning. Att se till att butiken håller hög standard med fokus på kundbemötande är också en viktig arbetsuppgift.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är ett föräldrarvikariat på heltid med start i mitten av maj och pågår fram till mitten/slutet av september. Arbetstiden är förlagd till kl 7-16.

Detta söker vi:

Du som söker är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är serviceinriktad och mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete. Det är meriternade om du har kunskaper inom VVS eller har erfarenhet av butiksarbete och service. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48718

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till