Jobbet Serviceinriktad budbilschaufför som vill köra budbil på deltid i Diö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceinriktad budbilschaufför som vill köra budbil på deltid i Diö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Växjö
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du trött på nudlar och sugen på att dryga ut kassan med ett roligt extrajobb som budbilschaufför? Då har vi jobbet för dig i Diö!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett växande familjärt företag som strävar efter att skapa en bra leveransupplevelse för sina kunder.

Vi söker dig som har B-körkort och god körvana, du kommer arbeta med distribution och dina primära arbetsuppgifter kommer vara:
- Packa din bil innan du lämnar terminalen
- Köra och hämta och byta ut mattor hos företagskunder för tvättning.
- Hantera tvättmaskinen för tvätten av mattorna hos kunden.

Arbetet är förlagt måndag-fredag ca 07-16:00, tjänsten är på deltid men de dagarna du arbetar är heldagar och du bör vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan under våren och heltid under sommaren. Körningarna startar och avslutas hos kunden i Diö med hela Kronoberg och Blekinge som körområde. Vi söker nu studenter på högskola, universitet eller Komvux och som kan börja arbeta omgående.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har erfarenhet av service och är studerande i minst ett år till.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har B-körkort och att du gärna haft körkortet i minst ett år. Om du arbetet med liknande arbetsuppgifter sedan innan ses det som meriterande. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta under högt tempo och är bra på att prestera under stress.

Vi ser att du som söker är serviceminded, aktiv, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Ansöker gör du via www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44484

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till