Jobbet Serviceinriktad Blomförsäljare med tillgång till bil sökes till Norrort! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad Blomförsäljare med tillgång till bil sökes till Norrort! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en genuin känsla för service och lätt för att skapa goda kundrelationer? Besitter du tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller restaurangbranschen och är redo att utmana dig i en försäljningsroll? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund har funnits på marknaden sedan år 1972. De har nyligen gått samman med ett av Europas största blomsteraktörer. Sedan starten har de gjort en spännande resa och de strävar alltid efter att leverera så färska blommor som möjligt. Därför hittar du deras blommor i den butik som du kanske besöker oftast, nämligen mataffären.

För vi kund söker vi just nu en Blomförsäljare som kommer bli del av ett engagerat team. Rollen innebär att sälja och förse företagets befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som till exempel exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor. Arbetet innebär hög grad av service och kundkontakt.

Tjänsten innebär att du med egen bil kommer förflytta dig mellan kundens butiker inom området Norra Stockholm. Milersättning utgår vid start från ankomst till första butik och restiden är inräknad i arbetstiden.

I rollen förväntas du arbeta 35 timmar per vecka men under högsäsong finns stora möjligheter att öka upp sin tid till heltidsveckor. Du kommer att arbeta vardagar med möjlighet till helgarbete vid behov samt flexibla tider med frihet under ansvar. För bästa möjliga uppstart inleds tjänsten med en gedigen introduktion i arbetet. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund och inleder rollen med en provanställning. Har du ytterligare funderingar kring rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin, på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter B-körkort samt har tillgång till egen bil. Du har tidigare erfarenhet inom serviceyrket och det är extra meriterande om det är inom dagligvaruhandeln eller restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har ett intresse för växter och blommor. Som person ser vi gärna att du är ordningsam, strukturerad samt utåtriktad. För att lyckas i tjänsten har du en god social kompetens och trivs i en kundorienterad roll med hög flexibilitet. Rollen kräver att du talar flytande svenska och har god datavana då du kommer att arbeta utifrån en digital beställningsportal.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55048

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till