Jobbet Serviceinriktad biluthyrare och bilvårdare sökes till Hertz har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceinriktad biluthyrare och bilvårdare sökes till Hertz publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad och serviceinriktad student som vill arbeta extra? Har du dessutom erfarenhet av att jobba inom servicebranschen med kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hertz i Stockholm söker nu personal som kan jobba deltid på deras biluthyrningsstationer. Hertz är en av världens största biluthyrningsfirmor och har ett flertal stationer runtom i Stockholm.

I rollen kommer du ha arbetsuppgifter som biluthyrare och bilvårdare. I rollen som biluthyrare arbetar du med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande bilar och produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem. Arbetsuppgifterna som bilvårdare innebär att du tar hand om de hyrbilar som kunderna lämnar in på stationerna. Du utför en skadekontroll när bilen återlämnas, för att sedan tvätta och städa bilen utvändig samt invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen.

Då Hertz har många internationella kunder sker kundkontakten såväl på svenska som på engelska, så ett gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.

Tjänsten är tillsvidare och arbetstiderna är varierande från 06.00-24.00 under alla veckans dagar, därmed krävs det att du är flexibel. Detta är en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund Hertz.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
- studerar minst 50 %
- innehar B-körkort
- talar svenska och engelska obehindrat
- är serviceinriktad och utåtriktad
- är stresstålig - har erfarenhet från servicebranschen, gärna inom försäljning och/eller kundmottagande
- är flexibel och kan arbeta på flera olika stationer inom Stockholms området under varierande tider

Meriterande:
- har ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska
- har tidigare arbetat i motsvarande roll

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41887

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Sjukvård - hälsovård - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.