Jobbet Serviceinriktad administratör till ISS Directs nya Driftcenter! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceinriktad administratör till ISS Directs nya Driftcenter! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad problemlösare som trivs i ett högt tempo? Vill du vara delaktig i en nyetablerad servicefunktion på ett av Sveriges största tjänsteföretag? Nu söker vi administratörer till ISS Direct i Malmö!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och meningsfullt arbete i en nyetablerad servicefunktion med vision att ha ett nära och utvecklande samarbete med verksamhetens operativa chefer.
ISS Direct ´s mål är att bygga en solid, centraliserad och strukturerad verksamhet som uppfattas som chefens ”bästa vän”, med syfte att avlasta denne från uppgifter så hen kan fokusera mer på ISS kunder och anställda.

Det huvudsakliga arbetet är att effektivt lösa inkommande ärenden via ärendesystem, telefon och e-mail från verksamhetens chefer och delvis från våra externa kunder inom områdena driftstöd, säljstöd, HR-stöd och kundkontakt.
Driftcentrets medarbetare ska aktivt verka för att skapa möjligheter för nya värdeskapande aktiviteter som inte bedrivs idag, samt ansvara för statistik & uppföljning inom utvalda områden.
Kontinuerligt arbete för standardiserade och kontinuerligt förbättrade processer och säkerställd hög datakvalitet i processer kommer vara en naturlig del i det ordinarie arbetet.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direkt anställd av ISS. Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten startar 1 oktober, men kommer att tillsättas under sommaren. Vi ser därför att du söker tjänsten omgående!

Detta söker vi:

Till ISS nya Driftcenter söker vi Dig som har mycket hög servicekänsla, är utåtriktad och är en tekniskt kompetent problemlösare. Du ska trivas med att samordna och lösa uppgifter i en hektisk och utmanande vardag där konsten att prioritera rätt arbetsuppgifter är avgörande.

Du har förmågan att se helheten, är analytisk och noggrann, har hög pedagogisk förmåga att förmedla och kommunicera, är kreativ och drivande i allt du gör. Du kommer arbeta i ett team och därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt och tar eget ansvar. I arbetet behöver du klara av ett högt tempo och samtidigt kunna vara en god kommunikatör i både tal och skrift, då arbetet har många kontaktytor, såväl interna som externa.
Du är dessutom nyfiken, initiativrik och ser utvecklingsmöjligheter i det mesta. Du älskar service och människor och har ett öga för både detaljer och helhet.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är det ett krav med fullbordad gymnasieutbildning. Vi ser även gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller nyexaminerad med kandidat-examen från högskoleutbildning inom relevant område.
•Goda IT-kunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system.
•Mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.
•Erfarenhet av analysarbete.
•Erfarenhet av process- och förbättringsarbete.
•Mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
•För några i teamet behövs specifikt kompetens inom HR området samt Kalkylering & Planering av lokalvårdstjänster.

Om arbetsgivaren:

Vår kund erbjuder dig en bra arbetsmiljö, trevliga kollegor och en möjlighet att utveckla dina egna kunskaper. Du kommer få en spännande och meningsfull position i Sveriges största tjänsteföretag där det finns stora möjligheter till utveckling båda lokalt, nationellt och internationellt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43414

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till