Jobbet Serviceinriktad administratör sökes inför sommaren! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceinriktad administratör sökes inför sommaren! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad person som är på jakt efter sommarjobb? Är du dessutom intresserad av att jobba med administrativa uppgifter, då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en student eller en person med en annan sysselsättning på minst 50% som är intresserad av att jobba extra under sommaren hos en utav våra kunder. Företaget är verksam på flera orter i Sverige och är nu i behov av förstärkning till sin butik i Örebro.

I ditt arbete kommer du bland annat att ta hand om företagets kunder och hjälpa dem med deras frågor. Företaget arbetar med förvaringslösningar och det kommer ingå i ditt arbete att hyra ut förråd och släpvagnar, teckna kontrakt samt finnas till hands för att svara på mail och telefonsamtal.

Arbetet kommer vara förlagt på 50%-75% mellan v.24-31 där du kommer arbeta veckodagar samt varannan lördag. För rätt person finns det även möjlighet att jobba extra under våren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är:
-Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
-Har möjlighet att jobba v.24-31.
-Är intresserad av att jobba vardagar och vissa helger.

Vidare ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med vana av kundkontakt och gärna försäljning. Du har goda administrativa kunskaper och förmågan att arbeta strukturerat. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta självständigt.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41405

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Örebro).