Jobbet Serviceinriktad administratör med kundfokus! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceinriktad administratör med kundfokus! publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Söker du efter nya utmaningar inom administration? TNG söker efter ambitiösa administratörer till våra kunder i Göteborg.

Just nu ser vi på TNG ett ökat behov av administratörer som snabbt kan komma in och avlasta våra kundföretag med varierande uppgifter.

Som administratör har du en viktig roll hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men exempelvis kan du komma att få hantera kontorsservice, arkivering, posthantering och telefon. I rollen ingår ofta också att bemöta kunder och medarbetare över telefon och mail samt att sköta bokningar och beställningar på avdelningen.

Då behovet av avlastning hos våra kunder ofta är brådskande, söker vi i första hand dig som är tillgänglig för omgående start och som söker arbete på heltid. Uppdragens längd kan komma att variera.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta med administrativa uppgifter på spännande företag. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss samt att du kommer ha en engagerade konsultchef hela tiden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsbeskrivningen kan variera beroende på uppdrag men kan exempelvis innefatta:

  • Receptionist
  • Arkivering & dokumentering
  • Registrering av kontrakt
  • Boka transporter
  • Avtal
  • Andra administrativa uppgifter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hur uppdragen är utformade varierar och beror helt på våra kunders behov. I många fall tillsätts våra uppdrag snabbt och ingår i vår bemanningsverksamhet. Det innebär att du blir anställd av TNG och arbetar ute hos någon av våra spännande kunder. I vissa fall leder uppdraget till rekrytering och du blir då anställd hos vår uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av varierande kontorsuppgifter. Du är van användare av Office-paketet. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Har du vana av affärssystem, exempelvis SAP, är det ett stort plus. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och att ge service till kunder och leverantörer såväl som kollegor internt. Vi söker dig som är strukturerad och har lätt för att arbeta tillsammans med andra.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

ACAE8E431A9D4A2FBB9A367CD296FD01

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till