Jobbet Serviceingenjör till stor kund i sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceingenjör till stor kund i sverige publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare arbetat som elektriker, installatör eller liknande arbetsuppgifter och vill ta ytterligare kliv mot kraftteknik, service och underhåll inom en framtidsbransch?

Dina arbetsuppgifter
Som serviceingenjör hos vår kund kommer du får arbeta med förebyggande underhåll av tex brytare, reläskydd, transformatorer och övrig utrustning i ställverksanläggningar. Agera som säljstöd och resurs vid projekt av ombyggnationer av kraftutrusningar. Stor del av arbetet sker ute hos kund där du följer ett schema på vilken service du behöver göra.

Om företaget
Vår kund är en av de ledande leverantörerna av produkter, system och servicetjänster inom elkraft runtom i världen. De strävar efter att alltid vara etablerade nära sina kunder och finns därför representerade på flera orter runtom i Sverige – från Gällivare i norr till Malmö i söder. Deras uppdrag är att tillhandahålla tjänster som ökar driftsäkerhet, tillgänglighet och lönsamhet samt minskar miljöpåverkan i kundens produktionsanläggningar. De täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper sina kunder att arbeta med ständiga förbättringar.

Din profil
Skallkrav: - KY-utbildning eller högskoleingenjör mot elkraft. - Svenska och engelska i tal och skrift - B-körkort Meriterande: - Tidigare erfarenhet av installationer, elektriker Som person söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har ett säkerhetstänk då du kommer jobbar ute hos deras kunder i byggmiljöer.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 15/1-2020 Placering:Västerås Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

21098

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till