Jobbet Serviceingenjör till medicintekniska Boule Medical har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceingenjör till medicintekniska Boule Medical publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i Sveriges största helsvenska diagnostikföretag i en internationell miljö? Tycker du om att samarbeta med utveckling, marknad, försäljning och produktion? Då kan Boule vara precis rätt för dig.
Hos Boule får du arbeta med världsledande produkter inom blodcellsräkning i ett expansivt företag. De sitter i ljusa lokaler i Spånga där deras utveckling, produktion och marknad/försäljning finns under samma tak.


Om tjänsten
Academic Work söker för Boule Medicals räkning en Serviceingenjör.

Trivs du med varierande uppgifter inom service, teknisk dokumentation samt att utbilda andra så har du hittat rätt. Du arbetar huvudsakligen inne på kontoret i Spånga men besök på plats hos kund både i Sverige och utomlands förekommer. Dina arbetsuppgifter ligger inom Customer Care, Teknisk Support, utbildning och materialsupport.

Du erbjuds

• En arbetsplats med stark gemenskap och sammanhållning, och ett bolag med låg personalomsättning
• Frihet under ansvar i ditt dagliga arbete där ditt arbete gör skillnad för både människor och djur
• Goda utvecklingsmöjligheter internt

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

• Teknisk support via telefon och mail till distributörer och kunder
• Utveckla samt underhålla, teknisk dokumentation såsom manualer, reservdelslistor, felsökningsmetodik, instruktionsvideor och utbildningsmaterial
• Teknisk utbildning och basic applikationsutbildning för distributörer
• Utvärdering av nya konstruktioner, instrument eller tekniker med avseende på servicebarhet
• Utvärdering samt administrativ hantering och utredning av kundklagomål och reklamationer
• Registrering, utredning och undersökning av reklamationer, klagomål och returer
• Servicerepresentant på reklamation/CAPA/avvikelsemöten
• Installation, uppgradering och reparation av utrustning placerad hos kund eller distributör
• Medverka på mässor, utställningar och event som Customer Support´s representant

Som du ser ett rejält omväxlande och roligt arbete. Ungefärlig fördelning är 60% vid skrivbordet, 20 % arbete med skruvmejseln och 20% som utbildare.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt någon tidigare erfarenhet ifrån liknande roll
• Erfarenhet av teknisk support, systemförståelse, mekatronik och nätverk. Du kan föra diskussioner med kund/distributör samt besitter pedagogisk förmåga att hålla i utbildningar.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift då du kommer att arbeta i en internationell miljö.
• B-körkort krävs för tjänsten

Det är meriterande om du:

• Tidigare har erfarenhet från annat medicintekniskt företag och har god förståelse av Medical Device (IVD) samt IS0 13485 men även om du har annan erfarenhet från strikt reglerad och standardiserad verksamhet

Dina personliga egenskaper väger tungt och vi söker en driven och självgående person som gillar att arbeta mot kund och tycker att dokumentera och skriva är roligt och utvecklande. För att passa i rollen ska du ha ett stort teknikintresse och gilla teknisk problemlösning. Det är viktigt att du är kommunikativ, både verbalt och skriftligt. Du är flexibel, noggrann, samarbetsvillig samt tycker om varierande arbetsuppgifter.

Övrig information

• Start: Helst så snart som möjligt men annars enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, inledande 6 månaders visstidsanställning som konsult hos Academic Work med goda chanser till förlängning då detta är en långsiktig tjänst. Möjlighet att kunna bli överrekryterad till Boule på sikt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
• Placering: Domnarvsgatan 4, Spånga
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Boules önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Boule Diagnostics AB är ett företag med ett starkt arv när det kommer till hematologitester. De utvecklade den första europeiska blodcellsräknaren och idag används deras instrument, reagenser, kalibratorer och kontroller av vårdgivare i hela världen. Boules produkter säljs idag i över 100 länder. Deras blodanalys bidrar till att ge en av de första och viktigaste indikatorerna på ett sjukdomstillstånd och Boules system spelar en allt viktigare roll i att hjälpa bygga upp infrastrukturen för små och medelstora vårdgivare på både human- och veterinärmarknaden. Boule Diagnostics AB är börsnoterat på NASDAQ Stockholm och har egen utveckling, produktion och försäljning och finns i Spånga i Stockholm. Boule Medical AB har idag cirka 80 medarbetare som arbetar i nya lokaler i Spånga.

Referens

15042224-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till