Jobbet Serviceingenjör sökes till JEOL i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceingenjör sökes till JEOL i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en resande serviceingenjör med bas i Malmö-området till JEOL! Är du utbildad ingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik eller liknande och på jakt efter en spännande tjänst i ett globalt företag? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

JEOL är ett globalt företag och en av de världsledande tillverkarna av elektronoptiska och analytiska instrument samt utrustningar för provpreparering. De har sitt huvudkontor i Japan, med över 30 kontor och 3 000 anställda över hela världen. Som ett globalt företag går de i bräschen för utveckling, tillverkning och tillämpning av high-end vetenskapliga instrument.

JEOL expanderar sin verksamhet och letar nu efter en resande Serviceingenjör för segmentet teknisk support elektronmikroskopi, med bas i Malmö. Du kommer att ansvara för installation, förebyggande underhåll, reparationer och felsökning av elektronmikroskop i Norden. Kunderna är bland annat forskningsinstitut inom trä, metall och läkemedel samt Universitet och Högskolor. Arbetet medför resor i hela Norden, det kan även förekomma resor till JEOLs utvecklings- och produktionsenheter i Europa och Japan.

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående. Vår kund har kontor i Sollentuna, men du kommer i tjänsten ha din bas i Malmö-området när du inte reser. Tjänsten är på heltid.

För att vara aktuell för denna tjänst har du en teknisk utbildning, fördelaktigen på kandidatnivå eller högre, exempelvis inom elektroteknik, teknisk fysik eller liknande. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med support av teknisk utrustning så som olika analysinstrument och du har förmåga att utföra systematisk felsökning i ett komplext system, inklusive elektronik, datorer, vakuumteknik och mekanik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna ett nordiskt språk.

Tjänsten ställer krav på B-körkort och tillgång till bil.

Detta söker vi:

Som person är du lättlärd och väldigt tekniskt intresserad och brinner för teknisk problemlösning. Du har inga problem att bemöta olika typer av människor, är utåtriktad och tycker om att resa. Arbetet utförs både tillsammans med kollegor och självständigt, det är därför viktigt att du är flexibel.

Är det dig och ditt framtida jobb som vi beskriver ovan? Urval sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person så skicka in Din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV under annonsen på vår hemsida. Glöm inte att motivera varför just Du är rätt person för tjänsten!

Sökord: Ingenjör, Civilingenjör, Högskoleingenjör, Elektroteknik, Teknisk Nanovetenskap, Teknisk Fysik, JEOL, elektronmikroskop, Serviceingenjör, Resa, Japan, Norden

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44845

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till