SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Serviceingenjör med inriktning kommunikation inom luftfart, AVISEQ på Arlanda på Qrios

Serviceingenjör med inriktning kommunikation inom luftfart, AVISEQ på Arlanda

Qrios Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu Serviceingenjörer med inriktning kommunikation inom luftfart till vårt team på Arlanda.

Om tjänsten
I rollen som Serviceingenjör erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på kommunikationssystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken genom att arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Du ska kunna arbeta med förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem och ha vana att läsa och följa tekniska instruktioner. Då många av systemen på flygplatsen är unika och komplexa ingår omfattande grundutbildning och specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor. Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser.

Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Serviceingenjör på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse. Vi tror att du har en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt el-kompetens. Erfarenhet av underhåll på flygplats- och luftfartssystem är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.

Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så ansök nu. För mer information besök gärna [ Link removed ] #LI-HG1

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 314