Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Serviceingenjör jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Serviceingenjör på Randstad AB

Serviceingenjör

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du ett intresse av att arbeta med världsledande teknik? Trivs du med att ge dina kunder professionell support både onsite och remote? Kan du med engagemang och noggrannhet utföra bästa möjliga service och support så att kunder känner att de får en kundupplevelse utöver det vanliga? Då kan det vara just dig vi söker i denna rekrytering till vår kund Hamilton Nordic!

Hamilton Nordic söker dig som vill arbeta som serviceingenjör i en dynamisk, utvecklande och tekniskt utmanande roll i en internationell miljö. Du får arbeta i en intressant och stimulerande position i ett världsledande teknologibolag. Hamilton Nordics kunder finns främst inom läkemedel / bioteknik, sjukhus och forskningslaboratorier.ansvarsområde.

Som serviceingenjör på Hamilton arbetar du med installationer, förebyggande underhåll, reparationer och avancerad felsökning av Hamiltons automatiserade vätskehanteringssystem. Arbetsuppgifterna utförs till stor del självständigt ute hos våra kunder. Då arbetet sker i enlighet med givna instruktioner där dokumentation och kommunikation är i fokus är det viktigt att du är systematisk, ansvarstagande, kommunikativ och följer uppsatta rutiner.Tjänsten innebär att du är tillgänglig för resor med primärt fokus på Stockholm och mellersta Sverige, men där även resor till övriga Sverige och Norden förekommer med kort varsel.

Du dokumenterar och rapporterar ditt arbete i Hamiltons affärssystem, sammanställer servicerapporter, hanterar logistik samt inventering av reservdelar vilket ställer krav på noggrannhet och god dokumentationsvana.kvalifikationer.

Vi tror du har med dig en teknisk bakgrund inom t.ex. maskinteknik eller automation. För att snabbt bli självgående i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet av tekniskt arbete i form av felsökning, underhåll, installationer, och reparationer av utrustning. Tidigare erfarenhet från en fält-baserad tjänst som servicetekniker eller serviceingenjör samt erfarenhet av arbete som kräver resor och kundbemötande är starkt meriterande, liksom erfarenhet av att felsöka medicinteknik / instrumentering i sjukhus / laboratoriemiljö.

Hos Hamilton är serviceingenjörerna ansiktet utåt mot kund, och rollen passar därför dig med som trivs i kundmötet, och har mycket god känsla för service.

Vidare tror vi att du har följande kvalifikationer / kompetenser:

  • Du är ansvarstagande, serviceinriktad och resultatdriven.
  • Du arbetar strukturerat och får avslutat dina arbetsuppgifter
  • Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot Hamiltons kunder, en hög servicenivå med positiv attityd.
  • Du är en självmotiverande lagspelare som får saker att ske.
  • God dokumentationsvana med erfarenhet av ERP system (SAP, D365 eller liknande).
  • Du kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Generellt goda IT-kunskaper.
  • Körkortansökan.

I denna rekrytering samarbetar Hamilton Nordic med Randstad Life Sciences. För frågor om tjänsten, kontakta rekryterinskonsult Peter Janson.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201369124