Jobbet Serviceingenjör för Hamilton Nordic har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceingenjör för Hamilton Nordic publicerad av Hamilton Nordic

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse och erfarenhet inom mekanik och automation? Trivs du med att genomföra felsökning, underhåll och installationer av teknisk avancerade system? Om svaret blir ja, kan du vara den vi söker.

Hamilton Nordic söker dig som vill utvecklas i rollen som servicetekniker. Detta är en dynamisk, utvecklande och tekniskt utmanande roll i en internationell miljö. Du får frihet under ansvar och en intressant och stimulerande position i ett världsledande teknologibolag. Hamilton Nordics kunder finns främst inom läkemedel / bioteknik, sjukhus och forskningslaboratorier.

Arbetsuppgifter
Som serviceingenjör på Hamilton arbetar du med installationer, förebyggande underhåll reparation och avancerad felsökning av Hamiltons automatiserade vätskehanteringssystem. Arbetet sker ute hos kund och innefattar resor med ca 60 övernattningar per år.

Denna roll passar dig som är passionerad kring teknik och problemlösning och som trivs i en roll med stor frihet under ansvar. Du kommer till ett kompetent team av tekniker som alla delar intresset för teknik, och Hamiltons kunders problemställningar. Arbetet sker i nära samarbete med Hamiltons sälj- och applikationsteam och passar därför dig som är kommunikativ, och är en lagspelare. Hos Hamilton är våra serviceingenjörer vårt ansikte utåt mot kund, och jobbet passar därför dig med hög social förmåga och god känsla för service.

För denna roll söker vi dig med någon typ av teknisk bakgrund inom maskinteknik eller automation. Du har grundläggande teknisk erfarenhet av felsökning i en ”hands-on” roll. Tidigare erfarenhet från fält-baserad tjänst som serviceingenjör och erfarenhet av arbete som kräver resor ser vi som meriterande, liksom tidigare erfarenhet av arbete med laboratorie- eller medicinteknisk utrustning. Vidare ser vi att du som söker även är/har följande kvalifikationer och egenskaper:

  • Du behärskar IT eftersom du dagligen arbetar med detta
  • Du är en självmotiverande lagspelare som får saker att ske
  • Du tar eget ansvar, är serviceinriktad och resultatdriven
  • Du har en positiv attityd, god samarbetsförmåga och är kundorienterad.
  • Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat

Information & Ansökan

I rekryteringen av denna tjänst samarbetar Hamilton med Randstad Life Sciences. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Emma Paulsson +46729889034, emma.paulsson@randstad.se

Om Hamilton Nordic:
Som världsledande inom design och produktion av automatiserad vätskehanteringsteknik har Hamilton Nordic fastställt standarder för tillförlitlighet, prestanda och flexibilitet. Företaget grundades för mer än 60 år sedan. Sedan starten har Hamilton Nordic varit stolt över sin pionjäranda och är ständigt ansedd för att leverera högsta möjliga kvalitet på marknaden.

Ytterligare information om Hamilton Nordic finns på www.hamilton.ch

Referens

201103526

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till