Jobbet Serviceingenjör / Tekniker till Holger Andreasen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serviceingenjör / Tekniker till Holger Andreasen publicerad av TNG

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Örebro
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Teknikintresserad Servicetekniker / Tekniker sökes till Holger Andreasen i Örebro

Är du intresserad av avancerad teknik? Vi söker en serviceingenjör med ansvar att utföra service inom området röntgen på den svenska marknaden. Där ingår bl a industriella röntgensystem, bagage- och godsröntgen samt utrustning för sprängämnesdetektering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetet ställer stora krav på kompetensutveckling och att du håller dig ajour med den tekniska utvecklingen inom ditt område och därför erbjuder vi dig intern och extern utbildning utformad efter dina behov.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med goda möjligheter att vara med och påverka.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i vårt serviceteam som intern expert på dina produkter där du ansvarar för planering och utförande av både förebyggande och avhjälpande service.

Du blir kundens kontaktperson och ansvarar även för de dagliga kontakterna med leverantören rörande servicefrågor. För att trivas bör du gilla att resa eftersom arbetet innebär mycket resor för att besöka våra kunder runt om i Sverige. Du kommer att utföra förebyggande underhåll, reparationer samt installationer och hålla i utbildningar. I tjänsten ingår även administrativt arbete som dokumentation av serviceuppdrag, fakturering samt kostnadsförslag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I tjänsten ingår beredskap en till två veckor i månaden, måndag till fredag.

VEM ÄR DU?

Du har gymnasieutbildning och för att lyckas har du en genuin teknisk bakgrund med kunskap i elektronik, pneumatik och mekanik samt ett stort teknikintresse. Du har körkort och mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

För att passa i tjänsten ser vi att du har en stark egen drivkraft, är kvalitetsmedveten samt har en god förmåga att arbeta i grupp. Som person är du strukturerad, noggrann, stresstålig och tycker om att ta egna initiativ.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

628A02BDB662405AB198BAE38E64D17E

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till